Phasmophobia is een spel voor mensen met stalen zenuwen en een voorliefde voor gevaar. Kruip in de huid van een spokenjager en het is jouw taak om de specifieke geest op te sporen en te identificeren die een locatie rondwaart. Met een grote verscheidenheid aan geesten en kaarten om uit te kiezen, is er een zeer hoog niveau van herspeelbaarheid. Eén kaart, Sunny Meadows, wordt echter twee keer weergegeven. Waarom is dat?

Wat is de kaart van Sunny Meadows in Phasmophobia?

Met de Apocalypse-update voor Phasmophobia is de Asylum-kaart geherstructureerd en nu verkrijgbaar in twee smaken. Er is Sunny Meadows en Sunny Meadows Restricted. Sunny Meadows is de volledige versie van de kaart, terwijl Sunny Meadows Restricted een deel van de grotere kaart is. De volledige kaart wordt weergegeven voor Sunny Meadows Restricted, maar deuren en secties worden vergrendeld, waardoor verdere toegang wordt geblokkeerd.

Asiel was de grootste kaart in Phasmophobia voorafgaand aan de update. Dit grote formaat maakte het moeilijk voor kleinere teams en solo-jagers. Met dit herontwerp kunnen spelers een voorproefje krijgen van het spookhuis zonder de hoofdpijn van de grotere kaart te hoeven maken. Spelers kunnen ook de Beperkte kaart gebruiken om te wennen aan de “nieuwe” kaart. Over het algemeen is het een slimme ontwerpbeslissing van Kinetic Games. Zorg er wel voor dat je heelhuids terugkomt van de jacht.

Voor meer Phasmophobia-goodies, bekijk Alle Ghost-wijzigingen in de Phasmophobia Apocalypse-update op Volsiz.

Geef een antwoord