Na een oprechte boodschap van MoistCritikal, ook bekend als pinguinz0, is Team Moist gestegen in de gelederen en heeft het een verpletterende overwinning behaald in het Omega Strikers Creator vs. Event. Team Moist neemt de 1e plaats in met meer dan twee miljoen overwinningen.

De officiële Omega Strikers Twitter vermeldt dat Team Moist, Team Rakin en Team Comfy de top drie innemen. Er staat ook: “Die top 3 mogen helpen bij het ontwerpen van hun eigen SKINS voor Omega Strikers en krijgen een procent van de seizoen 1-inkomsten van Omega Strikers!” Dit is een verandering ten opzichte van alleen het topteam dat een skin mag maken, en dit is niet de enige verandering in de beloningen van het evenement.

Team Rakin behield het grootste deel van het evenement de eerste plaats, maar Team Moist verzamelde zich halverwege en haalde snel Team Rakin en alle andere teams in. Teams Comfy, Vienna, IKeepItTaco, Rayditz, Hafu, Onimart, Dyrus en Tuonto volgen Moist en Rakin om de top tien posities op het leaderboard te claimen.

De drie beste teams mogen hun eigen skins maken voor Omega Strikers en ontvangen een deel van de opbrengst van het eerste seizoen. Bovendien mag elk team in de top tien hun naambordje in de game maken. Ten slotte blijft de unieke emote van elk team voor altijd in het spel, wat betekent dat je geen afscheid hoeft te nemen van je favoriete emote.

Voor meer informatie over Omega Strikers, bekijk het nieuwste personage van Omega Strikers, Ai.Me, is mogelijk gelekt en All Status Effects in Omega Strikers, uitgelegd op Volsiz.

Geef een antwoord