Voor elke FIFA 2K-fan is SBC de beste functie in FIFA 23 waarmee je op verschillende manieren kunt deelnemen. Je kunt je ultieme team samenstellen, specifieke uitdagingen voltooien, bonusbeloningen claimen, enzovoort, zodat je de aantrekkingskracht kunt zien. Nu de game in Early Access beschikbaar is voor de spelers die hem vooraf hebben gekocht, worden velen geconfronteerd met technische fouten die allerlei soorten frustratie opleveren. De SBC “Failed to Submit Error” is de meest irritante omdat spelers hun squadron niet kunnen onderwerpen aan uitdagingen. Als je dit ook ervaart, dan eindigt je zoekopdracht hier, want we hebben een aantal dingen voor je op een rijtje gezet die je kunnen helpen het probleem op te lossen. Lees het artikel verder om meer te weten te komen over FIFA 23 en hoe u de SBC-fout ‘kan niet indienen’ kunt oplossen.

FIFA 23 biedt veel prikkels om deel te nemen aan SBC en heeft beloningen die fans van de serie moeilijk kunnen weigeren. Om die beloningen zoals munten, kaartpakketten en kaarten voor één speler te verdienen, moeten spelers een specifieke reeks doelen voltooien. Om het meeste uit het spel te halen, gaan veel spelers van over de hele wereld de SBC-uitdagingen van eerdere inzendingen aan. Gezien het grote spelersbestand crashen de servers echter vaak door onverwachte hoeveelheden verkeer. Spelers zijn aan de ontvangende kant van de problemen en zoeken naar manieren om de uitdagingen in te dienen. Vanwege de huidige staat van de Web App zijn velen echter niet in staat om dit te doen. Bekijk de oplossingen die het probleem oplossen en laat je opnieuw uitdagingen indienen in FIFA 23.

SBC kon de foutcorrectie in FIFA 23 niet indienen?

Nadat we het probleem via meerdere bronnen hebben onderzocht, hebben we de beste oplossingen gevonden waarmee u opnieuw uitdagingen kunt indienen. Een gebruiker met de naam MrTomBully op EA-forums stelde een tijdelijke oplossing voor om de uitdagingen te voltooien. Er wordt momenteel afgeluisterd, dus u moet de web-app sluiten en opnieuw openen. Navigeer naar SBC en doe niets anders dan naar de chemie kijken. Om de een of andere reden geeft het spel de verkeerde chemie weer. Het enige wat je hoeft te doen is het aantal boven het vereiste te krijgen door spelers te kopen om de chemie ver boven de waarde te krijgen en de app laat je indienen. Hoe dan ook, de ontwikkelaars hebben verklaard dat het probleem is opgelost. Als het echter aanhoudt, probeer dan de gegeven tijdelijke oplossingen.

1) Je kunt proberen de app opnieuw te starten, aangezien de FIFA 23-app relatief nieuw is en problemen heeft. Als het niet werkt, bekijk dan de andere oplossingen hieronder.

2) Een ander ding dat je kunt proberen, is een speler uit een opstelling verwijderen en een nieuwe toewijzen met de juiste chemie-uitlijning. Je kunt ook een speler op de bank zetten, omdat dit het probleem ook kan oplossen.

3) Het laatste en laatste dat u kunt doen, is ervoor zorgen dat de teamgeest binnen het vooraf bepaalde bereik valt. Blijkbaar is het probleem met de chemieverandering in het FIFA 23-stijlbereik de boosdoener die de fout veroorzaakt.

Dit concludeert dat het artikel over SBC de fout in FIFA 23 niet heeft ingediend. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over FIFA 23, gidsen, nieuws en meer op Volsiz.

Geef een antwoord