FIFA 23 is beschikbaar gemaakt voor spelers die de game vooraf hebben besteld, en biedt dezelfde goedheid als eerdere games terwijl er nieuwe dingen zijn toegevoegd. De Hypermotion 2-technologie, next-gen graphics en bijgewerkte spelerslijst zijn de redenen waarom het de vorige games overtreft. Dit wil niet zeggen dat het perfect is en net als andere online titels van EA heeft het bugs en problemen die vervelend kunnen zijn om op te lossen. Onlangs konden spelers die de game kochten en vroege toegang kregen, niet inloggen op de webapp en zoeken naar een oplossing. Heeft EA hierop gereageerd? Of zijn er oplossingen ontdekt door de community? Ga door met het lezen van het artikel om meer te weten te komen over de game en hoe je de FIFA 23-aanmeldingsproblemen in Web App kunt oplossen.

Met de web-app in FIFA 23 kunnen spelers geavanceerde SBC doen, ruilen of hun droomteam samenstellen, en dit is erg populair bij de community. In FIFA 23 hebben ontwikkelaars de meeste problemen opgelost die spelers belachelijk vonden in de gameplay van eerdere titels. Wanneer je tackelt, krijg je de bal eigenlijk in vergelijking met het vorige spel waar het terugkaatste naar de tegenstander. Verdedigers zijn nu echt handig met explosieve acceleratie en vaardigheden worden niet overmeesterd. Wat betreft de web-app hebben veel spelers op EA-forums het probleem aan de orde gesteld dat ze, ondanks dat ze aan alle vereisten voldoen, er nog steeds niet op kunnen inloggen. Hieronder hebben we het probleem uitgebreid genoemd.

Vereisten voor het gebruik van de web-app

Voordat u een van de onderstaande oplossingen probeert, moet u ervoor zorgen dat u voldoet aan de vereisten voor het gebruik van de web-app. Bekijk hieronder de vereisten.

1) Het maken van een FUT-club in FIFA 22 is verplicht en je moet vóór 1 augustus 2022 inloggen om in aanmerking te komen voor de Companion- en FUT 23-webapps.

2) Je zou al een FUT-account moeten hebben. Als je je club hebt verwijderd, kun je de web-app niet gebruiken terwijl je vroege toegang hebt.

3) U moet uw account een goede reputatie geven. Dit betekent dat er regels zijn die u in het verleden niet mocht breken.

Is er een oplossing voor inlogproblemen in FIFA 23 Web App?

Als je FIFA 23 een paar dagen met vroege toegang hebt gespeeld, kom je in aanmerking voor het gebruik van de webapp. Velen verklaarden dat ze aan alle vereisten voor het gebruik van de app zoals FUT Club voldeden en dat ze nog steeds niet konden inloggen. Na het probleem te hebben onderzocht, stelde een gebruiker met de naam Grzechu een oplossing voor. Als je een pc gebruikt, moet je de Game Pass kopen die aan je EA-account is gekoppeld om EA Play te krijgen. De web-app wordt ontgrendeld en kunt u gebruiken. Een andere oplossing die je kunt proberen, is inloggen op FUT 22. Probeer daarna de FUT23-webapp te openen. Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden bij de Web App, is dit hoogstwaarschijnlijk een serverprobleem. De ontwikkelaars hebben een tweet over het probleem gepost en dat ze eraan werken om het zo snel mogelijk op te lossen.

We onderzoeken momenteel meldingen van sommige spelers die niet kunnen inloggen op de web-app en zullen een update in deze thread geven wanneer deze beschikbaar is.

— FIFA Directe Communicatie (@EAFIFADirect) 22 september 2022

Dit besluit het artikel over spelers die problemen hebben met inloggen in FIFA 23 Web App. We hopen dat je dit artikel met plezier hebt gelezen. Blijf op de hoogte voor meer updates over FIFA 23, gidsen, nieuws en meer op Volsiz.

Geef een antwoord