Scarab is een lokale specialiteit van Genshin Impact die alleen voorkomt in het woestijngebied van Genshin Impact Sumeru. Dit wezen is volgzaam, vergelijkbaar met de Onikabuto, wat betekent dat ze niet zullen vluchten wanneer spelers hen naderen. In tegenstelling tot de Inazuman-kever, is Scarab echter in een klein gebied te zien bewegen.

Van de vele specialiteiten die in Teyvat bestaan, is Scarab tot nu toe de meest irritante om te verzamelen. Dit komt niet door het wezen zelf, maar eerder door het feit dat spelers door de doolhofachtige ondergrond van de woestijn Sumeru moeten lopen. Sommige Scarabs zijn gelukkig beschikbaar aan de oppervlakte, maar niet genoeg als spelers hun verzamelingsvoortgang willen versnellen. Daarom, om mensen te helpen de locaties van Scarab in Genshin Impact gemakkelijk te vinden, laat dit artikel de plekken zien waar spelers ze kunnen vinden.

GAMERANT VIDEO VAN DE DAG

Scarab-locatie in Genshin Impact

Er zijn meer dan 70 Scarab-locaties in Genshin Impact 3.1. Ongeveer 40 van hen bevinden zich aan de oppervlakte, terwijl de andere 30 ondergronds zijn. Degenen die zijn gemarkeerd met Hilichurl-maskers bevinden zich op de grond, terwijl de ster aangeeft dat de Scarabee zich onder de grond bevindt.

Het ondergrondse deel van de woestijn is nogal raadselachtig omdat het niet alleen met elkaar verbonden is, maar ook uit meerdere lagen bestaat. Spelers hebben toegang tot de plaatsen nadat ze de Golden Slumber en Dual Evidence World Quest in Genshin Impact hebben gevolgd. Ondertussen vereisen degenen in The Dune of Carouses dat spelers vooruitgang boeken door de Soheil’s Wish-subquest genaamd Desert’s Remembrance.

Spelers kunnen de Quests ontgrendelen met deze methode:

  • Golden Slumber: Praat met een Mondstadt-handelaar in Aaru Village
  • Dubbel bewijs: voltooi de Golden Slumber Quest en keer de volgende dag terug naar Aaru Village
  • Soheil’s Wish: Voltooi de dubbele bewijszoektocht

Onder hen zijn de twee Scarabs in Dar Al-Shifa gemakkelijk te krijgen. Zoek gewoon een opening in de buurt van het verlaten ziekenhuis (er zou hier een Dendroculus moeten zijn als spelers ze niet hebben genomen), en gebruik Blunt Attack of Plunge Attack om de blokkade te vernietigen. Dit leidt spelers naar een ondergronds gebied waar twee Scarabs kunnen worden verzameld.

Tot nu toe wordt Scarab alleen gebruikt voor Cyno’s Ascension-materiaal in Genshin Impact. Dit personage uit versie 3.1 is een egoïstische DPS-eenheid die het grootste deel van de strijd zal domineren, en het team moet in zijn behoeften worden voorzien.

Velen lijken het gevoel te hebben dat de schade van Cyno teleurstellend is, maar dankzij de Aggravate Dendro-reactie in Genshin Impact is Cyno nog steeds bruikbaar als schadedealer, hoewel natuurlijk niet zo krachtig als meta-eenheden zoals Hu Tao en Kamisato Ayaka.

Genshin Impact is nu beschikbaar op mobiel, pc, PS4 en PS5. Een Switch-versie is in ontwikkeling.

Geef een antwoord