Voorraadruimte kan een van de grootste doorns zijn van spelers in Pokémon GO. Beslissen welke Pokémon je moet wegdoen is een moeilijke keuze, maar het is er een die helaas vroeg of laat moet worden gemaakt. Door de onderstaande tips te gebruiken, kunnen spelers van rommelig en vol naar ruim en klaar voor meer vangsten gaan.

Hoe wis je de Pokémon-voorraad in Pokémon GO?

Het opruimen van je Pokémon GO is vrij eenvoudig, maar is misschien niet duidelijk voor nieuwere spelers. Door de onderstaande stappen te volgen, zouden spelers het proces van het vrijgeven van Pokémon een beetje beter moeten begrijpen.

Een enkele Pokémon overzetten in Pokémon GO

  1. Klik op de Pokéball onderaan in het midden van het scherm en selecteer Pokémon.
  2. Zoek de Pokémon die je wilt overzetten en klik erop.
  3. Klik op de optieknop ( de drie streepjes ) rechtsonder in het scherm.
  4. Klik op de optie Overdragen en klik vervolgens op Ja.

Meerdere Pokémon tegelijk overzetten in Pokémon GO

  1. Klik op de Pokéball onderaan in het midden van het scherm en selecteer Pokémon.
  2. Zoek de Pokémon die je wilt overbrengen en houd je vinger op de Pokémon. Hierdoor kom je in de selectiemodus. Je kunt nu meerdere Pokémon selecteren om vrij te geven.
  3. Klik op de Transfer -knop onderaan het scherm en de Pokémon zou weg moeten zijn.

Welke Pokémon moet je vrijgeven in Pokémon GO?

Kiezen van welke Pokémon je wilt verwijderen, kan een moeilijke keuze zijn. Een geweldige manier om te beslissen wie moet blijven en wie moet gaan, is door je Pokémon te sorteren op hun IV, wat in wezen hun potentieel is om te groeien tot hun maximale CP. Dit kan gedaan worden door 0*, 1*, 2*, 3* en 4* te typen in de zoekbalk in je inventaris. De beste Pokémon om van af te komen zijn die met een lage IV (0*, 1** en 2*), terwijl hogere IV’s (3* en 4*) beter te behouden zijn.

Een andere statistiek die kan worden gebruikt bij het uitdunnen van je inventaris, is het verwijderen van Pokémon waarvan je duplicaten hebt. Het sorteren van je inventaris op Pokédex-nummer is een geweldige manier om erachter te komen welke Pokémon niet nodig zijn. Spelers hoeven over het algemeen niet meer dan één van een bepaalde Pokémon te houden, tenzij het een competitief goed monster is.

Sorteren op CP en alle Pokémon onder een bepaald niveau overbrengen is ook een geweldige manier om de kudde uit te dunnen. Pokémon met een lagere CP zal meer Candy en Stardust nodig hebben om maximaal te worden, dus als het een relatief veel voorkomende Pokémon in kwestie is, is het waarschijnlijk beter om deze over te dragen en op een monster met een hogere CP te jagen.

Geïnteresseerd in andere handige Pokémon GO-gidsen en wil je meer lezen? Bekijk Pokémon GO Fashion Week 2022 – Mareanie-debuut, nieuwe glanzende Pokémon, gekostumeerde varianten en meer op Volsiz!

Geef een antwoord