Als je op zoek bent naar informatie over het al dan niet beschikbaar zijn van een save game-functie voor Train Sim World 3, dan is je zoekopdracht beëindigd. Train Sim World 3 is het nieuwste deel in de populaire treinsimulatiegame-franchise. Evenzo is het een spel met een groot spelersbestand van actieve spelers. De game heeft echter te maken gehad met enkele problemen die van invloed zijn op de ervaring voor spelers. Een veel voorkomend probleem in het spel betreft de functie voor het opslaan van het spel. Dit artikel gaat daarom over het al dan niet beschikbaar zijn van een save game-functie in de game.

Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de laatste informatie vinden die je nodig hebt over het al dan niet beschikbaar zijn van een save game-functie in Train Sim World 3 door hieronder te lezen.

Train Sim World 3 Save Game-functie: is deze beschikbaar?

Het korte antwoord is Ja. De save game-functie is beschikbaar in de derde aflevering van de Train Sim World-serie. Hoewel de functie voor het opslaan van games beschikbaar is in de game, is deze momenteel uitgeschakeld vanwege enkele problemen met de functie. Veel spelers melden dat de functie niet voor hen werkt. Daarom werken de ontwikkelaars actief aan het probleem en hebben het daarom tijdelijk uitgeschakeld.

Op een Steam-community-update verklaarden de ontwikkelaars het volgende:

“ Hallo allemaal, We hebben de update uitgesteld tot volgende week, zodat we de Save Game-functionaliteit weer kunnen toevoegen als een schakelaar voor spelers die het willen gebruiken. “

Deze update van de ontwikkelaars bevat ook een samenvatting van de patch notes. Evenzo is dit een update waar ontwikkelaars aan werken om de game te verbeteren. Enkele van de functies die bij de aankomende update worden geleverd, zijn onder meer de Save Game-schakelaar. De volgende update brengt een opslagfunctie voor spelers die de keuze willen hebben om de Save Game-functie te activeren of te deactiveren. Evenzo verwijdert de update ook de halfronde lichten van verschillende locomotieven, waaronder Class 66. Voor meer details, ga hierheen. De update wordt naar verwachting op 29 september 2022 uitgebracht.

Dit was een artikel over het al dan niet beschikbaar zijn van een save game-functie voor de game. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord