Het kan een uitdaging zijn om een ​​paar Primogems in Genshin Impact bij elkaar te schrapen om je favoriete personage te wensen. Kom je te kort? Maak je geen zorgen. Er kunnen nog steeds enkele prestaties zijn die je hebt gemist. Kijk hier of er eenvoudige prestaties zijn die je snel kunt afronden.

9 eenvoudige prestaties die je had kunnen missen in Genshin Impact

“…Je kon Paimon de hele tijd horen, nietwaar?”

Als je via het Paimon-menu naar je audio-instellingen gaat, kun je de audiobalans van muziek, dialogen en geluidseffecten aanpassen. Elke keer dat u het dialoogniveau aanpast, spreekt Paimon om het geluid voor u te testen. Blijf in dat menu en pas het dialoogniveau minimaal vier keer aan. Na de vierde keer zal Paimon’s script veranderen, en in plaats daarvan zal ze zeggen dat je met haar aan het rommelen bent. Dit ontgrendelt de prestatie ter waarde van vijf Primogems.

“Als je je hart erin legt…”

Deze prestatie kan perfectionisten ontglippen. Je moet elk gerecht handmatig verkeerd koken en een verdacht gerecht krijgen. Zorg ervoor dat je tijdens het koken de markeringen volledig mist, zowel de felgele als de lichtgele. Je verdient vijf Primogems als troost.

“…Iedereen kan een fijnproever zijn.”

Als je nog een stap verder gaat en 10 verdachte gerechten kookt, ontgrendel je deze prestatie en verdien je nog eens vijf Primogems.

Eet smakelijk

Als je 20 gerechten per week kookt om Battle Pass-punten te verdienen, heb je over het algemeen extra eten over. Als je dat overgebleven eten aan je feest geeft en alle vier de volheidsmeters van de personages volledig vult, verdien je deze prestatie. Het is tien Primogems waard.

Wraak van de goden

In het bijzonder de toorn van de Raiden Shogun. Je zult moeten wachten tot er een onweersbui opsteekt in het spel. Verlichting zal toeslaan waar er een violette gloed op de grond is en wat gebogen elektriciteit. Sta in de gloed en wacht om geraakt te worden. Als je door de bliksem wordt getroffen, krijg je nog eens vijf Primogems.

“Oh, dus dat is hoe je vis”

Zelfs als je niet van mini-games vissen houdt, kan het snel de moeite waard zijn om een ​​hengel op te pakken en een gemakkelijke vislocatie te vinden. Je hoeft niet eens een vis te vangen. Werp je lijn direct op een vis en jaag hem weg om vijf Primogems te verdienen.

Dat is wat ze een uitje noemen

Probeer deze eens, aangezien je al aan het vissen bent. Je moet je lijn een paar meter van een vis afwerpen en er het juiste aas voor gebruiken. Wacht tot de vis de lijn bijt en het minispel begint. Zodra dit het geval is, stop dan met spelen. Als je het opzettelijk loslaat, verdien je nog eens vijf Primogems.

“Kujirai-kunst, Temari Jutsu”

Temari is een Inazuman minigame die je met Kid Kujirai op verschillende locaties kunt spelen, zoals de Jokotsu Mine. Het lijkt veel op het kinderspel Hot and Cold. Voltooi drie van de Temari-uitdagingen op één locatie om deze prestatie en nog vijf Primogems te verdienen.

Geliefde van de Anemo Archon

Verschillende speurtochten geven je de opdracht om in handen te gaan van het Anemo Archon-standbeeld in Mondstat. Wist je dat je er in je eigen tijd heen kunt gaan en een prestatie kunt verdienen? Loop naar de vingertoppen en je zou de mogelijkheid moeten hebben om met het standbeeld te communiceren en te gaan zitten. Het is een geweldige fotomoment, en het levert je deze prestatie op, samen met vijf Primogems.

Op zoek naar meer informatie over de prestaties van Genshin Impact? Bekijk Hoe je 80 seconden zweeft in Genshin Impact It’s the Same As Having Wings hidden achievement guide en How to get the Drifting in the Wind prestatie in Genshin Impact hier bij Volsiz.

Geef een antwoord