Moonbreaker is een digitale tabletop-ervaring die de geneugten van tabletop-strategie en miniatuurschilderen naar pc brengt. Het werd gelanceerd in vroege toegang met een vraagprijs van $ 30. Zodra je de game hebt gekocht, krijg je microtransacties te zien. Met deze prijs en het genereren van inkomsten, vraag je je misschien af ​​of Moonbreaker in de toekomst gratis te spelen zal zijn.

Wordt Moonbreaker gratis te spelen?

Het antwoord op de vraag of Moonbreaker gratis te spelen zal zijn, is onduidelijk. Hoewel Moonbreaker als een betaalde titel werd gelanceerd, hebben uitgever Krafton en Charlie Cleveland, een mede-oprichter van Unknown Worlds Entertainment, verklaard dat het mogelijk is dat Moonbreaker na de lancering overschakelt naar een gratis te spelen model.

Omdat fans een minder dan geweldige reactie hadden op de initiële kosten en het genereren van inkomsten van Moonbreaker, zullen we zien hoe dit van invloed is op het model van Moonbreaker. Unknown Worlds Entertainment en Krafton kunnen deze reactie zien als een stimulans om Moonbreaker te veranderen in free-to-play en weer in de gunst te komen bij hun gemeenschap.

Betaalt Moonbreaker om te winnen?

Moonbreaker is niet te betalen om te winnen, althans niet in zijn huidige staat. Nadat je Moonbreaker hebt gekocht, heb je voor elke kapitein toegang tot een groot deel van de beschikbare eenheden. De resterende eenheid kan worden gekocht met Blanks of Mertis. Met Blanks kun je Boosters kopen waarmee je drie willekeurige eenheden krijgt. Elke eenheid waarvan je een duplicaat ontvangt, kan je belonen met verdiensten, de zeldzaamheid upgraden of nieuwe cosmetische opties ontgrendelen.

Met verdiensten kun je een eenheid rechtstreeks inhuren, zonder de noodzaak om een ​​booster te openen en te hopen dat je de eenheid krijgt die je wilt. Maar de enige manier om verdiensten te krijgen is door boosters te openen en dubbele eenheden te ontvangen, dus je zult waarschijnlijk een combinatie van de twee moeten gebruiken om alle eenheden te krijgen.

Je zou kunnen stellen dat Moonbreaker aanbiedt om te betalen om vooruitgang te boeken, omdat je echt geld kunt uitgeven en ook boosters kunt kopen. Hierdoor kunt u genoeg geld uitgeven totdat u elke eenheid kunt gebruiken. Het duurt echter niet lang om alle eenheden in het spel te verzamelen. Naarmate Moonbreaker meer inhoud toevoegt, is het mogelijk dat we het model meer zien verschuiven naar pay-to-win.

Voor meer informatie over Moonbreaker, bekijk Moonbreaker Best Captains Tier List Best Captains to use and Everything inbegrepen in het Moonbreaker Founder’s Pack Is het het waard? op Volsiz.

Geef een antwoord