Er gaat niets boven de angst die je in je maag voelt als je het opneemt tegen een insect dat vier keer zo groot is als jij, alleen om te beseffen dat je pantser en wapens kapot zijn. Het is een algemeen genoeg gevoel voor iedereen – tenminste, als je Grounded speelt. Het goede nieuws is dat er een handig hulpmiddel is waarmee je beschermd blijft en je wapens soepel blijven werken. Hier leest u hoe u reparatielijm in Grounded kunt gebruiken om uzelf te beschermen.

Wat is reparatielijm in geaard?

Reparatielijm is een veelzijdige en gemakkelijk te maken materiaalbron waarmee je alle apparatuur kunt repareren die beschadigd of kapot is, op voorwaarde dat de kapotte apparatuur is geüpgraded tot voorbij niveau vijf. De lijm vervangt de oorspronkelijke reparatiekosten van de apparatuur, zodat opgewaardeerde apparatuur slechts één reparatielijm kost om te repareren.

Hoe reparatielijm te maken

Er zijn acht manieren om reparatielijm te maken in Grounded, op voorwaarde dat je de lijmstamper hebt. Zodra je de lijmstamper hebt, kun je reparatielijm maken van:

  • 3 Antilion onderdelen
  • 2 Black Ox-onderdelen
  • 5 Bombardier-onderdelen
  • 5 Lieveheersbeestjes onderdelen
  • 2 Roly Poly-onderdelen
  • 8 Spinbrokken
  • 5 Stinkbug-onderdelen
  • 4 Termieten onderdelen

Hoe reparatielijm te gebruiken?

Om reparatielijm te gebruiken, opent u het menu van het kapotte item of klikt u met de rechtermuisknop op het item. Van daaruit zou u op de reparatieoptie in de vervolgkeuzelijst moeten kunnen klikken. Als uw item voldoende is geüpgraded, zou de optie om reparatielijm te gebruiken moeten verschijnen.

Op zoek naar meer Grounded-content op Volsiz? Bekijk Hoe te repareren Grounded Multiplayer werkt niet.

Geef een antwoord