Hij ziet er misschien uit als een eenvoudige NPC, maar Genshin Impact ’s Draff raakt meer dan een paar keer betrokken bij het ensemble van Vision-dragende personages. Hij is vooral belangrijk voor Diona, zijn dochter. Als je hem in de game wilt vinden en een praatje wilt maken, kun je hier terecht.

Waar vind je Draff in Genshin Impact?

Draf wordt over het algemeen gevonden in Springvale met zijn jachtmaatje Allan. Ze staan ​​net onder de grote molen in het centrum van het dorp. U kunt verwijzen naar de kaart hierboven voor zijn exacte locatie. Het is precies waar de spelercursor is. Als je overdag met hem praat, kan hij je enkele tips geven over de locatie van kristalertsen die hij tijdens een jacht heeft gezien. Of hij kan je de vruchten van zijn jacht verkopen: rauw vlees, gevogelte en vogeleieren.

Wie is Draff in Genshin Impact?

Behalve dat hij Diona’s vader is, is hij de koppensneller in Springvale. Hij is ook een bekende alcoholist. Diona legt tijdens haar hangout-evenement uit dat zijn alcoholisme haar drijft om de meest walgelijke cocktail te maken en Mondstadt samen van alcohol te ontdoen. Ondanks zijn tekortkomingen toont Draff oprechte liefde voor zijn dochter en de mensen van Springvale die hij beschermt en voedt.

Op zoek naar meer informatie over Genshin Impact-personages? Bekijk Wie is Lumine in Genshin Impact? en Wie is Timmie’s vader, en zijn Diona en Timmie broers en zussen in Genshin Impact hier in Volsiz.

Geef een antwoord