Eindelijk staat de verlorene op. Als nieuwe update van de Warframe-franchise kun je Revenant Prime en exclusieve accessoires verkrijgen door Revenant Prime-toegang te krijgen. Dit is wanneer de verwachte nieuwe inhoud valt.

Revenant Prime Warframe releasedatum

Spelers kunnen Revenant Prime Warframe krijgen vanaf 5 oktober 2022.

Naast Revenant Prime ontgrendelt Revenant Prime Warframe ook de kenmerkende wapens Tatsu Prime en Phantasma Prime. Tatsu Prime krijgt meer kracht na elke kill en het effect wordt versterkt wanneer Revenant het aanpakt. Phantasma Prime daarentegen wordt geleverd met een hogere magazijncapaciteit wanneer Revenant het gebruikt.

Bij de game worden ook verschillende accessoires geleverd, waaronder:

  • Aurimus Prime Syandana
  • Vetala Prime-pantser
  • Resource-boost van 90 dagen
  • 90 dagen affiniteitsbooster

Revenant Prime is de variant van Revenant die is gemaakt met Orokin-technologie. Als gevolg hiervan wordt Revenant Prime geleverd met hogere niveaus in energie, schilden en sprintsnelheid. Echte prime-items zijn notoir moeilijk te vinden omdat ze moeten worden gemaakt door prime-onderdelen en blauwdrukken die alleen te vinden zijn in de Orokin Void, die wordt omringd door The Corrupted. Dit is een deel van de reden waarom Prime Access, een programma dat Prime Warframes en Prime Gear biedt, zo’n groot probleem is. Het geeft je direct toegang tot de Primes die je wilt zonder de bouwtijd.

Op zoek naar meer Warframe-inhoud op Volsiz? Bekijk Waar je Node Things kunt opblazen in Kahl’s Prison Break Mission – Warframe Sentient Immunodes-locaties.

Geef een antwoord