Super Buckyball Tournament is een snelle competitieve titel die sport en heldenvechter combineert om een ​​unieke ervaring te creëren. Het is ontwikkeld en gepubliceerd door Pathea-games en lijkt de unieke gameplay, het cyberpunk-thema en de multiplayer-aspecten op te nemen in een opwindende ervaring.

Alles wat we weten over Super Buckyball Tournament

Super Buckyball Tournament is een 3v3-multiplayer-vechtsportgame met een reeks superkrachtige personages. Kies je speler en werk samen met je teamgenoten om het winnende doelpunt te passen, te trappen en te scoren. Hier is alles wat we weten over Super Buckyball Tournament.

Wat is de releasedatum voor Super Buckyball Tournament?

Super Buckyball Tournament verschijnt op 14 november 2022 voor Steam. Je kunt de officiële Super Buckyball Tournament Twitter volgen voor meer informatie en updates.

Op welke platforms zal het Super Buckyball Tournament plaatsvinden?

Super Buckyball Tournament zal in eerste instantie op Steam verschijnen, maar er zijn plannen voor een console-release na de pc-release. Er is geen exacte datum, maar vroege indicatoren wijzen op later dit jaar of in 2023 voor een console-release.

Hoe speel je de Super Buckyball Tournament-bèta?

Voorafgaand aan de release zal Super Buckyball Tournament een openbare bèta houden tijdens het Steam Next Fest op 3 oktober 2022, en zal beschikbaar zijn tot 10 oktober 2022. Omdat het openbaar is, hoef je alleen maar de titel op Steam te zoeken en de demo te downloaden tijdens het Steam Next Fest.

Super Buckyball Tournament combineert Overwatch en Rocket League

Super Buckyball Tournament combineert de heldenaspecten van Overwatch met de adrenaline-pompende gameplay van Rocket League. Kies uit een wisselende selectie personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden, vaardigheden en speelstijlen, en werk samen met je teamgenoten om de bal in het doel te scoren. Pas je held aan en schitter in spel-stoppende spelen door gebruik te maken van teamwerk.

Trailer voor Super Buckyball-toernooi

Je kunt een glimp opvangen van de actie in Super Buckyball Tournament door naar het Pathea Games YouTube-kanaal te gaan. Bekijk de trailer van de releasedatum en bekijk het Super Buckyball Tournament zelf.

Bekijk voor meer informatie over gamen Beste Rocket League-mods voor pc en Waarom neemt Overwatch 2 voicechat op? op Volsiz.

Geef een antwoord