Moonbreaker is ontwikkeld door Unknown Worlds Entertainment en uitgegeven door Krafton. Degenen die bekend zijn met Krafton zullen weten dat de uitgever accounts aanbiedt die doorgaans in-game beloningen geven. Dit kan ervoor zorgen dat u zich afvraagt ​​hoe u uw Krafton-account kunt maken en koppelen aan Moonbreaker.

Hoe maak je een Krafton-account aan voor Moonbreaker

Het aanmaken van een Krafton-account is ongelooflijk eenvoudig. Ga naar de pagina voor het aanmaken van een Krafton- account en vul de vereiste velden in. Dit omvat verjaardag, e-mail, wachtwoord en voorkeursnaam. Controleer uw e-mail voor een verificatiecode en voer deze opnieuw in op de site. Zodra u dit doet, heeft u uw Krafton-ID gemaakt en hoeft u deze alleen nog maar te koppelen.

Hoe u uw Krafton-account aan Moonbreaker koppelt

U moet eerst een Krafton-ID maken om deze aan uw Moonbreaker-profiel te koppelen. Zodra je dit hebt gedaan, is het koppelen aan je Steam-account een eenvoudig proces. Hier leest u hoe u uw Krafton-account koppelt en koppelt aan Moonbreaker.

  • Log in op uw Krafton-account in een browser.
  • Koppel je Steam-account via de Krafton -accountpagina.
  • Ga naar de Moonbreaker- pagina.
  • Kies voor e-mailmarketing.
  • Schrijf je in voor het Moonbreaker Premiere-programma.

Je hebt tot 31 oktober 2022 om een ​​Krafton-account aan te maken en deze te koppelen aan Moonbreaker om de beloningen te ontvangen. De eerste beloningen worden op 3 november 2022 automatisch in-game verdeeld.

Alle Krafton ID-beloningen in Moonbreaker

Momenteel is de enige beloning een herdenkingsverf voor Crankbait. Naarmate Moonbreaker doorgaat met vroege toegang, zullen we waarschijnlijk meer beloningen zien worden toegevoegd via het Moonbreaker Premiere-programma. Hier zijn alle beloningen voor het koppelen van je Krafton-account aan Moonbreaker.

  • Gloomside Crankbait

Ga voor meer informatie over Moonbreaker naar Hoe je je seizoenstrack snel kunt verbeteren in Moonbreaker en 10 dingen die we graag zouden zien toegevoegd of gewijzigd in Moonbreaker op Volsiz.

Geef een antwoord