Eerst was er Welcome to TechQuest, dat naar Roblox werd gebracht ter ondersteuning van het Computer History Museum, en nu is er CurioCity, een ervaring die jonge spelers wil leren over de menselijke anatomie en ons zonnestelsel met hulp van het opmerkelijke wetenschapsmuseum, The Franklin Instituut. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deze leerzame ervaring, je zult blij zijn te horen dat je tijdens je bezoek ook een gratis UGC-item kunt krijgen, de Hard Shell-rugzak. Lees hieronder verder voor meer informatie over het ontgrendelen van dit accessoire.

Hoe alle gratis items in CurioCity te verdienen

Rugzak met harde schaal

De Hard Shell Backpack kan worden verdiend door vijf minuten deel te nemen aan een van CurioCity’s escape room minigames. Ja, dat is alles! Als je eenmaal in CurioCity bent voortgekomen, zoek je gewoon naar het onderstaande gebouw en loop je de voordeur binnen.

Als je dit doet, kom je in de lobby van de escape room. In deze lobby vind je zes escape rooms waaraan je kunt deelnemen: twee makkelijk, twee medium en twee moeilijk. Aangezien de daadwerkelijke gameplay van de escape room er niet toe doet, raden we aan om gewoon een van de gemakkelijke escape rooms te kiezen en hun pods binnen te lopen.

Na 30 seconden te hebben gewacht en een kort filmpje te hebben bekeken, word je vrijgelaten om de escape room te verkennen. Als je liever de vereiste vijf minuten besteedt aan het daadwerkelijk spelen van de minigame, voel je dan vrij! Of, als je niet geïnteresseerd bent in het spelen van de minigame, kun je gewoon op één plek gaan staan ​​en in het echte leven iets anders doen terwijl je wacht. Zorg er echter voor dat je je zuurstofniveau in de gaten houdt, want je personage zal de escape room niet halen als je opraakt! Om uw zuurstof bij te vullen, zoekt u een zuurstofopening en houdt u E ingedrukt.

Zodra je ten minste vijf minuten in de ervaring hebt doorgebracht, zou de HB Clear -badge in de rechterbenedenhoek van je scherm moeten verschijnen. Er is echter een kans dat de badge nooit zichtbaar zal verschijnen. Vernieuw in dit geval de inventaris van je Robloxian nadat het vijf minuten is geweest en zoek naar het item – zelfs als je de badge niet zag verschijnen, zou je het item moeten hebben.

Einde

Dat is het voor onze gids over hoe u alle gratis items in CurioCity kunt verdienen! Naarmate er meer items aan deze ervaring worden toegevoegd, zullen we deze handleiding dienovereenkomstig bijwerken.

Op zoek naar meer Roblox-inhoud, inclusief gratis items? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u alle gratis items in Amazon Trip Around the Blox Roblox kunt krijgen of Hoe u alle gratis items in My Little Pony: Bezoek Maretime Bay Roblox hier op Volsiz kunt krijgen!

Geef een antwoord