Het maken van items om het overleven voor jezelf gemakkelijker te maken in Grounded is een van de belangrijkste aspecten van gameplay. Een Dew Collector is vooral handig voor spelers, dus het is logisch dat je meer informatie wilt over hoe je er een voor jezelf kunt krijgen. Dit is wat je moet weten over het recept en de aanschaf van items om je eigen dauwcollector te maken.

Wat is het recept voor de Dew Collector in Grounded?

Dew Collectors zijn uitermate handig bij het spelen van Grounded. Dat komt omdat Dew een van de beste bronnen is om jezelf te hydrateren terwijl je overleeft in de geminiaturiseerde wildernis. In plaats van over je heen te moeten kijken en grassprieten af ​​te schudden, kun je in plaats daarvan passief water opvangen. Dit heb je nodig om een ​​Dew Collector te maken:

  • Ruw touw
  • kiezelsteen
  • Zijden touw
  • Wiet Stam

Hoe maak je een dauwcollector in Grounded

Gelukkig kun je Dew Collectors in de wereld maken, wat betekent dat je geen speciaal item zoals een werkbank nodig hebt (je kunt het nog steeds gebruiken als je wilt). Ruw touw en kiezelsteen zijn twee van de gemakkelijkste items om in het spel te maken of te vinden, dus je zou hier geen problemen mee moeten hebben. De andere twee zijn wat lastiger.

Om Weed Stem te krijgen, heb je een bijl van niveau 2 nodig, de Insect Axe. Gebruik vervolgens de bijl om een ​​paardebloem, husky- of Bur Weed om te hakken. Elk van deze zal een onkruidstam produceren. Silk Rope is het moeilijkst te produceren omdat je webvezel in een spinnewiel moet doen. Webvezel wordt gedropt door verschillende soorten spiders.

Meer lezen over Grounded? Als dat zo is, kijk dan op How to get a Pet in Grounded op Volsiz.

Geef een antwoord