Om de Puppy Love Challenge in BitLife te voltooien, moeten spelers de volgende hoofddoelen bereiken:

  • DogLife downloaden
  • Heb een perfecte relatie met meer dan drie honden
  • Loop vijf keer met je hond
  • Was je hond vijf keer

De Puppy Love-uitdaging van BitLife voltooien is gemakkelijk als je eenmaal weet hoe je elk doel in de uitdaging kunt bereiken. Begin met het maken van een willekeurig personage naar keuze en volg de onderstaande stappen.

Hoe DogLife te downloaden

Het eerste doel van de Puppy Love Challenge is om het DogLife-spel te downloaden van dezelfde ontwikkelaar, Candywriter. Om de app te downloaden, klikt u op de hyperlink die beschikbaar is in het uitdagingsmenu of gebruikt u de volgende link, Android  en IOS. Na het downloaden is het oorspronkelijke doel voorbij.

Hoe je een perfecte relatie hebt met 3+ honden in BitLife

Om een ​​perfecte relatie te hebben met meer dan drie honden in BitLife, moet je in de eerste plaats honden hebben. De beste manier om honden te krijgen is door er een te kopen bij een fokker of door een hond gratis te adopteren bij het dierenasiel. Ga naar het gedeelte Huisdier  onder het tabblad Activiteiten  om een ​​huisdier te krijgen.

Nadat je drie honden hebt gehad, moet je je relatiemeter vergroten en perfectie bereiken. Om dat te bereiken, moet u wat quality time doorbrengen met elk van uw honden. Neem ze mee uit voor wandelingen, was ze, breng tijd met ze door en geef ze lekkers. Na verloop van tijd zal uw relatiemeter toenemen en de perfecte status bereiken.

Hoe u met uw honden kunt wandelen in BitLife

Het derde doel in de Puppy Love Challenge is om met je honden te wandelen. Gebruik hiervoor de optie  Lopen  onder het tabblad Activiteiten  van uw hond. Nadat de activiteit in totaal vijf keer is herhaald, is de taak afgelopen.

Hoe u uw honden kunt wassen in BitLife

Net als bij de activiteit Wandelen, moet je je honden wassen als de laatste objectieve uitdaging. Gebruik gewoon de badoptie onder het gedeelte Activiteiten van uw hond om de taak uit te voeren. Doe dit vijf keer om de Puppy Love Challenge met succes af te ronden.

Ga voor meer informatie over BitLife naar Hoe neem je huisdieren mee naar de dierenarts in Bitlife? of BitLife Achievements List & Guide (2022) – Hoe u ze allemaal kunt krijgen! op Volsiz.

Geef een antwoord