De Sunny Meadows Mental Institution-kaart in Phasmophobia verbergt enkele geheimen voor spelers die geïnteresseerd zijn in de overlevering van het spel of gewoon willen pronken met enkele omgevingskenmerken. Eén is te vinden op de beperkte versie van de kaart, terwijl de rest moet worden ontdekt op de volledige versie. Spelers zullen gebruik moeten maken van de Custom Difficulty-modifiers, aangezien Cursed Possessions een grote rol spelen in een van de Easter Eggs. Dit zijn alle paaseieren in Sunny Meadows Mental Institution in Phasmophobia.

Wat ‘Six Become One’ betekent in de Sunny Meadows-kaart van Phasmophobia

Om dit Easter Egg te vinden, moeten spelers op een aangepaste moeilijkheidsgraad voor de kaart spelen. Alle zes de vervloekte bezittingen moeten op de kaart verschijnen. Bij binnenkomst in de instelling, recht door de hal zijn twee ingangen naar de kapel. Binnenin vinden spelers alle vervloekte bezittingen in een cirkel. Door de kaarsen van de Summoning Circle aan te steken, zullen de kruisen op de muur op hun kop komen te staan. Zodra spelers alle kaarsen hebben aangestoken en de Geest hebben opgeroepen, zal het grote kruis in het midden in vlammen opgaan.

Patiënt 07 Paaseieren in zonnige weiden in Phasmofobie

Patiënt 07 is een Ghost-model in het spel dat te herkennen is aan een unieke streepjescode bij hun borst. Ze hebben de neiging om achteruit te lopen naar spelers tijdens Ghost Events en Hunts, helemaal ondersteboven. Voordat Sunny Meadows werd uitgebracht, stonden op de vorige asielkaart veel paaseieren die erop wezen dat de patiënt naar een andere instelling zou overstappen.

Bij het betreden van Sunny Meadows kunnen spelers naar links langs het bureau gaan om naar beneden te gaan en weer naar links totdat ze een beklede cel bereiken. Met behulp van een UV, hetzij van de UV-zaklamp of van de Glowstick, kunnen spelers markeringen zien om aan te geven hoe lang Patiënt 07 in de cel was.

Als je door de gang loopt, bereiken spelers het mortuarium en vinden ze een lijk op een tafel. Dit lijk is niemand minder dan Patiënt 07 en kan worden bevestigd door naar het gezicht van het model te kijken. Dit is waar hun verhaal eindigt en spelers eindelijk antwoorden hebben over wat er met dit personage is gebeurd in Phasmophobia.

Voor meer Phasmophobia-gidsen, bekijk Alle Ghost-wijzigingen in de Phasmophobia Apocalypse-update op Volsiz.

Geef een antwoord