Scizor is een van de meest unieke toevoegingen die ooit aan deze MOBA is gekomen. Het is tot nu toe de enige Pokémon die ervoor kan kiezen om niet te evolueren: hij kan als Scyther blijven of evolueren naar Scizor op niveau 5. Ondanks dat het een All-rounder is, kan Scizor zeker de jungle in worden genomen en het spel beëindigen met een behoorlijk aantal KO’s.

Welke bewegingen moeten Pokémon Unite-spelers gebruiken op Scizor?

Het is vrij eenvoudig om uit te zoeken welke bewegingen je op Scizor kunt gebruiken, aangezien er al een beslissing voor is genomen. Op niveau 5 moet Scyther Bullet Punch leren om daadwerkelijk te kunnen evolueren naar Scizor; als het in plaats daarvan Dual Wingbeat leert, blijft het als Scyther.

Bullet Punch is hoe dan ook erg belangrijk voor de prestaties van Scizor. Omdat de beweging ook geneest, geeft het Scizor een behoorlijke levensduur in gevechten. Het zou langer mee moeten gaan dan de meeste squishies in het spel met Bullet Punch.

Scizor-gebruikers moeten Bullet Punch combineren met Swords Dance, omdat de twee bewegingen mooi samengaan. Afgezien van de aanvalsbuff, zal Swords Dance ook een effectgebied activeren als Scizor een vijand 8 keer raakt. Omdat Bullet Punch een beweging met meerdere treffers is, heeft het een veel betere kans om die drempel van 8 treffers te bereiken.

Wat betreft items, het hangt er echt van af of de gebruiker al dan niet wil stapelen. Zo ja, dan is een aanvalsgewicht nodig, samen met een spierband voor de uitvoer van schade en waarschijnlijk een focusband om het in leven te houden. Anders kan Attack Weight worden vervangen door Scope Lens of Razor Fang.

Scizor profiteert ook echt van het gebruik van een Full Heal als gevechtsitem. Deze Pokémon wil midden in gevechten zitten, dus het ergste dat hem kan overkomen is om in slaap te vallen of het slachtoffer te worden van andere menigtecontrole. Met Full Heal kan Scizor dat allemaal van zich afschudden (en het is ook leuk om Gengar volledig te stoppen).

Wil je meer Pokémon Unite-gidsen? Volsiz heeft je gedekt met Best Mew Builds in Pokémon Unite.

Geef een antwoord