An Introduction to Indoor Archaeology is een Genshin Impact World Quest en het tweede deel van de Golden Slumber World Questline. Het volgt de reis van de Vahumana-onderzoeker genaamd Tirzad, die door de woestijn reist om de ruïnes te verkennen die zijn achtergelaten door het bewind van koning Deshret met twee Eremitische huurlingen.

Hoe ontgrendel je An Introduction to Indoor Archeology Sumeru World Quest in Genshin Impact

Om deze World Quest te ontgrendelen, moet je je eerst in de Sumeru-woestijn wagen en Aaru Village bezoeken, waar je het eerste deel van de Golden Slumber-missiereeks kunt accepteren: Lost in the Sands. Voltooi het om An Introduction to Indoor Archaeology automatisch te ontgrendelen.

Hoe voltooi je An Introduction to Indoor Archeology Sumeru World Quest in Genshin Impact

Ga naar de Sobek-oase om het kamp op te zetten met je reisgezelschap. Zodra dat is gebeurd, moet je naar Jebrael zoeken. Hij staat op een klif die moeilijk te beklimmen is, dus ga naar het gebied hierboven afgebeeld om een ​​zandstroom te vinden, die net als een windstroom werkt – gebruik hem om je omhoog te stuwen en praat met Jebrael. Zodra dat is gebeurd, keert u terug naar het kamp waar u de nacht zult doorbrengen. De volgende dag volg je de quest marker richting Khemenu Temple, rechts van The Mausoleum of King Deshret.

Ga dieper in de Khemenu-tempel

Ga rechtdoor om Jeht te vinden. Er zijn twee puzzels die je moet voltooien: één door de deur aan de linkerkant en de andere door de rechterkant. Je kunt ze in willekeurige volgorde oplossen.

Puzzel op de juiste kamer

Ga naar rechts en communiceer met de Control Unit om de deur te openen. Volg het pad om een ​​open plek te vinden met een Replicator Keystone-puzzel. Begin met het oppakken van het Forged Primal Light (blauw prisma) door het te naderen.

Terwijl het prisma om je heen zweeft, stap je op de Replicator Keystone (platform) om een ​​apparaat op te roepen. Communiceer ermee om een ​​zwevende blauwe bal los te laten. Het gedraagt ​​​​zich op dezelfde manier als een Seelie – blijf het volgen en laat het los totdat het zijn post bereikt.

Zodra je boven aan de trap bent, zal de blauwe bal aan een ander apparaat worden bevestigd. Laat het weer los totdat het een gigantische fakkel oplicht in de hoofdkamer, waar Jeht en Benben wachten.

Puzzel in de linker kamer

Deze puzzel lijkt erg op de vorige. Ga naar Jeht’s linkerzijde om een ​​Control Unit te vinden en communiceer ermee om de deur te openen. Volg het pad totdat je een kamer ziet met een Primal Construct. Je moet het verslaan om het apparaat erachter te ontgrendelen. Communiceer met het apparaat om een ​​zwevende blauwe bal los te laten. Volg de blauwe bal totdat hij zich vastmaakt aan een ander apparaat, laat hem dan weer los en volg hem totdat hij zijn post in de hoofdkamer bereikt.

Verken het lagere niveau van de Khemenu-tempel

Ga de nieuwe deur in en volg het pad totdat je een verborgen Teleport Waypoint vindt. Activeer het om het gemakkelijker te maken om op elk moment naar het gebied terug te keren. Als dat eenmaal is gebeurd, blijf je vooruitgaan totdat je een gloeiende plek vindt, die tot dialoog met het verkenningsteam zal leiden.

Keer terug naar de vorige kamer en zoek naar aanwijzingen

Je moet omkeren en terugkeren naar de kamer met het Teleport Waypoint, waar Jeht en Benben wachten. Er zijn twee ingangen met twee puzzels die in willekeurige volgorde kunnen worden gedaan.

Puzzel op de juiste kamer

Ervan uitgaande dat het Teleport Waypoint voor je ligt, draai je rechts, ga door de deur en volg het pad totdat je Jebrael voor een andere kamer ziet. Als je de kamer binnenkomt, vind je een gigantische boot bovenop een monument. Gebruik de Four-Leaf Sigil om jezelf omhoog te stuwen, waar je een Forged Prism Light (blauw prisma) zult vinden. Nadat je het hebt verkregen, ga je naar de kleine opening onder de boot.

Je zult een Replicator Keystone (platform) vinden. Plaats het prisma daar om een ​​apparaat op te roepen. Communiceer met het apparaat om een ​​zwevende blauwe bal los te laten, die je helemaal naar een andere kamer moet volgen. Daarvoor gaat de blauwe bal ondergronds door de vloer.

De vloer bevat een platform dat een Illusory Keystone wordt genoemd en dat zal verdwijnen zodra je erop stapt, zodat je naar een lagere verdieping kunt gaan. Pas op voor valschade! Als je eenmaal op de benedenverdieping bent, blijf je de blauwe bal volgen totdat deze zichzelf op een ander apparaat hecht.

Je zult een nieuwe monteur vinden genaamd Large Fan Blades, die een sterke windstoot uitblaast als een elektrische ventilator. Wacht tot het grote ventilatorblad geen wind meer loslaat en laat dan de blauwe bal uit het apparaat. Wanneer hij voor een deur stopt, laat je hem weer los totdat de bal zijn paal bereikt om een ​​gigantische fakkel te ontsteken.

Puzzel in de linker kamer

Ervan uitgaande dat het Teleport Waypoint voor je ligt, sla je linksaf, ga door de deur en volg het pad naar voren. Negeer het platform en sla in plaats daarvan linksaf. Uiteindelijk kom je in een kamer met een Primal Construct – versla hem om hem uit de weg te ruimen.

Beklim de structuur in het midden van de kamer om een ​​gigantische zandloper te vinden. Communiceer ermee om een ​​Primal Sandglass Challenge te beginnen. Dit is een optionele uitdaging – je hoeft deze niet echt te voltooien. Als u het echter start, roept u Four-Leaf Sigils op, waarmee u het apparaat aan een hoge rand van de kamer kunt bereiken. Communiceer met het apparaat om een ​​blauwe bal op te roepen, die je moet volgen.

Zodra de blauwe bal aan een apparaat voor een kamer is bevestigd, laat je hem weer los om de deur te openen en druk je op. Blijf de bal volgen totdat deze zijn paal bereikt en een gigantische fakkel aansteekt.

Berijd de lift

Zodra je de twee bovenstaande puzzels hebt voltooid, wordt er een dialoog met het verkenningsteam gestart. Ga de kamer voor je binnen en communiceer met de verdieping om de lift te activeren, die je naar een verdieping lager brengt. Ga dan naar het monument voor de kamer om de dialoog aan te gaan en de World Quest te voltooien. Je ontgrendelt de Wonders of the World-prestatie genaamd Thinking Like a Vahumana Scholar, evenals de volgende World Quest in de serie genaamd The Secret of Al-Ahmar.

Bekijk onze gids over het ontgrendelen van het Garden of Endless Pillars Domain in Sumeru in Genshin Impact om meer van de woestijn te ontdekken.

Geef een antwoord