De Cyberpunk 2077 ondervragen Woodman-doelstelling verschijnt aan het einde van de Automatic Love-missie en laat je kennismaken met de mooie (vreselijke) Oswald Forrest. Nadat je in het Clouds-bordeel bent geïnfiltreerd, moet je met een paar poppen praten (eigenlijk prostituees met een chip die ze afstemt op de behoeften van hun klanten) om te proberen erachter te komen wat er met Evelyn Parker is gebeurd. Het hoogtepunt van dit alles is een ontmoeting met Woodman, die de zaak runt, en een reeks dialoogopties om te proberen informatie uit hem te krijgen. Hier is hoe dat allemaal naar beneden gaat.

Cyberpunk 2077-tips | Cyberpunk 2077 lengte | Cyberpunk 2077-kaart | Cyberpunk 2077 levenspad | Cyberpunk 2077 hacken | Cyberpunk 2077 wapens | Cyberpunk 2077 bouwt | Cyberpunk 2077 Mantis Blades | Cyberpunk 2077 romantiek opties | Cyberpunk 2077 levelcap | Cyberpunk 2077-eindes | Cyberpunk 2077-bugs | Cyberpunk 2077 crasht | Cyberpunk 2077 snelste auto’s | Cyberpunk 2077 cheats

De Cyberpunk 2077 ondervraagt ​​Woodman-opties

Als je stealth hebt opgegeven en je een weg naar Woodmans kantoor hebt vermoord, zal hij de deur hebben gesloten en, na een kort gesprek erdoorheen, alle geweren openen. Als je het hebt gestolen en ongezien bent aangekomen, kun je met hem praten (ga door de blauwe deur omdat het glas niet opengaat), hoewel bijna alle gespreksopties nog steeds eindigen in een gevecht. Omdat je onderweg al je wapens in een kluisje hebt achtergelaten, kan dit lastig zijn als je onderweg geen wapens hebt opgepakt, of als je Mantis Blades letterlijk op de been hebt.

Als je hem bevecht op het moment dat je hem ontmoet, of later, kun je de informatie die je nodig hebt van de computer halen die je doorverwijst naar een ripperdoc genaamd Fingers. Je kunt ook aanbieden om het computersysteem te upgraden met een intelligentie van 7 of hoger en op die manier toegang te krijgen tot de informatie.

Je kunt ook een fatsoenlijk wapen van Woodman plunderen als hij eenmaal is neergehaald. Je kunt hem hier niet echt doden, wat je ook doet en hij komt later in het spel terug.

Laten we aannemen dat je hier bent om het uit te praten. Dit zijn uw eerste dialoogopties:

 • Je ziet eruit als een redelijke man – laten we een deal maken. 
 • Je begrijpt niet wat hier op het spel staat. 
 • Zeg me waar Evelyn is. 

Als u de optie kiest om een ​​deal te sluiten, opent u een tweede keuze.

 • Ik betaal voor informatie. 
 • Sorry dat ik klaar ben met aardig zijn. 

Als je klaar bent met aardig zijn, begin je te vechten en moet je hem doden, dus bied aan om voor info te betalen. Hij zal weigeren, maar het zal deze opties openen en het gesprek voortzetten.

 • Je ziet er erger uit dan dat. 
 • Ik wil gewoon een donatie doen. 
 • Sorry gedaan om aardig te zijn. 

Als je zegt dat hij er ‘slechter uitziet dan dat’ of dat je klaar bent met aardig zijn, dan begin je opnieuw met vechten. Dus zeg dat je een donatie wilt doen en je krijgt de laatste opties.

 • Ik vertel de media alles.
 • Je bazen zouden moeten weten hoe je klanten behandelt
 • Ik zou je kunnen beëindigen met mijn blote handen.
 • Laten we het niet moeilijker maken dan het is. 

De optie om hier voor te kiezen is om te dreigen naar de media te gaan. Doe dat en Woodman zal je rustig geven wat je nodig hebt en je via een lift naar buiten laten. Maak je echter geen zorgen om hem te laten gaan, want je zult hem later kunnen doden als je met Judy blijft praten.

Elke andere optie zal uiteindelijk leiden tot gevechten. Je zou een praatje kunnen maken, maar uiteindelijk zal hij zeggen dat hij moe wordt en een pistool trekken. Johnny kan ook tussenbeide komen en suggereren te dreigen met verduistering, wat een gok van zijn kant is en weggewuifd door Woodman. Houd hem in principe rustig totdat je de media-optie krijgt en je krijgt wat je wilt zonder gedoe.

Cyberpunk 2077 De pick-up | Hoe baksteen te bevrijden in Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 De informatie-braindance | Moet je Dex uitsnijden in Cyberpunk 2077? | Cyberpunk 2077 Gelukkig Samen | Cyberpunk 2077 The Gig | Cyberpunk 2077 Menselijke natuur | Moet je Fingers slaan in Cyberpunk 2077? | Cyberpunk 2077 Angel of Skye | Cyberpunk 2077 Delamain-kern | Waar vind je Grimes in Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 NetWatch-agent | Cyberpunk 2077 Brigitte-chipbeslissing | Cyberpunk 2077 Rampstuk |Cyberpunk 2077 dood Grayson | Cyberpunk 2077 tarotkaarten | Cyberpunk 2077 Hideo Kojima cameo | Cyberpunk 2077 Droom maar verder 

Geef een antwoord