Liefdadigheid en creativiteit is een van de vier activiteiten waarvan u kunt genieten tijdens het evenement Genshin Impact Of Ballads and Brews, dat het Weinlesefest viert, een van de belangrijkste feestdagen van Monstadt. Het evenement loopt van 29 september 2022 tot 17 oktober 2022, terwijl je Festive Fever-beloningen kunt inwisselen tot 24 oktober 2022.

Nadat je de oorspronkelijke financiering op verzoek van Bernhard hebt verzameld, kun je hem helpen de Charity Stall te beheren. En als dat eenmaal is gebeurd, kom je in aanmerking om lid te worden van de Charity Alliance samen met andere handelaren in het Weinlesefest.

Hoe de Charity Alliance te ontgrendelen in het Genshin Impact Of Ballads and Brews-evenement

Om de Charity Alliance te ontgrendelen, moet je eerst het volgende voltooien:

  • Voltooi de eerste Event Quest genaamd Sounds From Afar.
  • Het goede doel evenement voltooien? Fondsen veiligstellen? Evenementen zoektocht.
  • Beveilig geld door te ruilen met NPC’s.
  • Beheer de liefdadigheidskraam en verdien ten minste 80.000 tegoeden binnen 10 klantcycli.

Als je dat allemaal hebt gedaan, ontgrendel je automatisch de Event Quest genaamd Favonian Goodies and Buddies, waar je met Bernhard in Springvale moet praten. Nadat je het hebt voltooid, kun je beginnen met het spelen van de Charity Alliance-uitdaging.

Hoe de Charity Alliance te voltooien Genshin Impact Charity and Creativity

Spreek na het voltooien van de bovenstaande vereisten met Bernhard voor de kraam en selecteer Hoe zit het met de winkel? om te beginnen met spelen via de Charity Alliance. In deze uitdaging moet je drie winkels in een willekeurig aantal klantcycli beheren. Uw doel is om 1.000.000 fondsen te verdienen.

U kunt schakelen tussen de drie winkels in de linkerhoek van het scherm. Zodra u al uw tegoeden heeft verbruikt om uw bedrijfsstrategie in de drie winkels te verbeteren, kunt u Open For Business. U hoeft uw bedrijfsstrategie niet voor elke kraam in elke klantcyclus te verbeteren, maar u kunt het beste proberen uw doelen te bereiken (blauwe markeringen op de schuifregelaar) om de inkomsten te verbeteren.

Doelspecialiteiten

Elke winkel heeft een doelwitspecialiteit en een zwak doelwit. De doelspecialiteit is veel gemakkelijker te bereiken, terwijl je voor het zwakke doel een paar klantcycli nodig hebt om te bereiken. Misschien wilt u krijgslisten gebruiken die het zwakke doelwit van de winkel verbeteren om het gemakkelijker te maken uw doelen te bereiken.

Bedrijfsstrategie Doelspecialiteit Zwak doelwit
Snackwinkel Productkwaliteit Holistische service
Algemene goederen Zakelijke efficiëntie Productkwaliteit
Bloemenwinkel Holistische service Zakelijke efficiëntie

Beste strategieën

Terwijl kwaliteit-, efficiëntie- en servicestrategieën u zullen helpen uw doelen te bereiken, kunnen de feedbackstrategieën een enorme boost geven aan inkomsten wanneer u aan de vereiste voorwaarden voldoet. U wilt op het volgende letten:

  • Mid-Capital Returns / Zero-Cost Trial and Error en andere soortgelijke listen die u een specifieke fondsboost geven wanneer uw totale inkomsten onder het quotum liggen. Zorg ervoor dat u ze uitschakelt zodra uw inkomsten de limiet hebben overschreden.
  • Service en levering / Alles uit de kast halen en andere soortgelijke listen die u een procentuele verhoging belonen als u specifieke doelen haalt.

Beloningen

Wanneer uw totale inkomsten 1.000.000 bereiken, kunt u de volgende beloningen van Paimon claimen:

  • x80 Primogem
  • x20 Feestelijke Koorts
  • x1 Kroon van inzicht
  • x100.000 moet

Je start ook automatisch de Event Quest genaamd Charity Event! Een groot succes! , waar je in dialoog kunt gaan met Amber en Eula.

Bekijk onze gids over alle 8 Fecund Hamper-locaties in The Feast in Full Swing – Genshin Impact Fecund Blessings om geweldige beloningen te verzamelen.

Geef een antwoord