Good Medicine Is Hard To Come By is een dagelijkse commissie van Genshin Impact die kan worden geaccepteerd in Aaru Village. Je kunt het bij toeval krijgen door je commissielocatie in te stellen op Sumeru in het Adventurer’s Handbook. Het heeft drie variaties: doe een van hen correct om een ​​prestatie te ontgrendelen en doe een van hen verkeerd om een ​​vervolgcommissie te ontgrendelen.

Hoe de Doctor’s Handschrift Sumeru-prestatie te ontgrendelen in Genshin Impact

Zodra je toevallig de Good Medicine Is Hard to Come By Daily Commission hebt gekregen, ga je naar Aaru Village om met de dorpsdokter genaamd Maruf te praten. Hij zal je vragen medicijnen op te halen bij Zakariya, de dokter in “Bimarstan” in Sumeru City. Praat met Zakariya om een ​​reeks instructies te krijgen op basis van Maruf’s bezorgdheid, en stuur ze dan door naar Maruf in Aaru Village.

Er zijn drie recepten voor medicijnen. Probeer een trefwoord uit Zakariya te onthouden om er zeker van te zijn dat je Maruf de juiste stappen geeft:

 • Als de patiënt niet goed kan zien, geef dit recept dan door aan Maruf:
 • sterrenkasteel.
 • Eerst een hoge vlam en dan een lage vlam.
 • Totdat de soep dieper van kleur wordt.
 • Als de patiënt hoofdpijn heeft, geef dit recept dan door aan Maruf:
 • Net zo.
 • Brouw het geheel op hoog vuur.
 • Tot de ingrediënten drijven.
 • Als de patiënt buikpijn heeft, geef dit recept dan door aan Maruf:
 • Roodkat.
 • Brouw het geheel op laag vuur.
 • Tot de ingrediënten papperig worden.

Als je een van deze correct doorgeeft, ontgrendel je de prestatie Wonders of the World genaamd Doctor’s Handwriting. Ondertussen, als je deze prestatie al hebt ontgrendeld, raden we je aan opzettelijk de verkeerde antwoorden te kiezen om de vervolgcommissie genaamd Good Medicine Is Difficult to Make te ontgrendelen, die de volgende dag zal verschijnen.

Bekijk onze gids over alle dagelijkse Sumeru-commissies met betrekking tot prestaties in Genshin Impact om meer verborgen prestaties in de natie van wijsheid te verkrijgen.

Geef een antwoord