De cameo van Cyberpunk 2077 Grimes bevindt zich in het No-Tell Motel, met een sidequest die later in het spel wordt ontgrendeld na een bericht van Lizzy-Wizzy. Haar zoektocht is een bijbaantje genaamd “Geweld”, en het wordt geactiveerd wanneer je specifiek een telefoontje krijgt van een “mysterieuze vrouw” ergens in het spel (we zullen je hieronder in meer detail vertellen waar je op moet letten). De Canadese artiest is misschien niet enorm aanwezig in het spel, maar het is de moeite waard om te zien wat ze te bieden heeft en haar (vrij duistere) zoektocht door te spelen. Lees verder om te zien hoe je Grimes kunt vinden in Cyberpunk 2077.

Grimes’ locatie en bijbaan in Cyberpunk 2077

Terwijl je het spel speelt, krijg je een telefoontje van een ‘mysterieuze vrouw’ die je vraagt ​​haar te ontmoeten in het nogal beruchte No-Tell Motel. Dit activeert een bijbaan genaamd ‘Geweld’, waarvan de beschrijving luidt:

“Onbekend nummer, anonieme klant, een geheime ontmoeting in een hotel… De aura van mysterie rond deze is zo dik dat ik een machete nodig heb om me er een weg door te hakken. Vraag me af wat er daarna zal gebeuren… en wat dat betekent voor jou.”

Als je echter naar het No-Tell Motel gaat en de kamer binnengaat, ontmoet je een personage genaamd Lizzy Wizzy, die toevallig een megaster is in de popmuziekscene in Night City. En ook gespeeld door Grimes!

Cyberpunk 2077 Mantis Blades | Cyberpunk 2077 romantiek opties | Cyberpunk 2077 levelcap | Cyberpunk 2077-eindes | Cyberpunk 2077-bugs | Cyberpunk 2077 crasht | Cyberpunk 2077 snelste auto’s | Cyberpunk 2077 cheats 

De Grimes Cyberpunk 2077-missiereeks voltooien

Grimes, ook bekend als Lizzy Wizzy, heeft de diensten van V ingeschakeld omdat ze denkt dat haar vriend – die ook haar producer is – haar bedriegt. Ze wil dat je naar de club Riot gaat, om te zien of het vriendje in kwestie – Liam – daar iemand ontmoet. Je kunt kiezen of je haar wilt helpen of voor nu weg wilt lopen (maar het laat de zoektocht gewoon op een laag pitje staan ​​zodat je het later opnieuw kunt bekijken).

Ga naar Riot en je hebt de mogelijkheid om rond te vragen naar Liam’s verblijfplaats. Als je met de barman praat, zal hij je vertellen dat Liam in de VIP-ruimte is. Ga naar de VIP-ruimte en net voordat je naar binnen gaat, is er een terminal – net als je uit de lift springt. Je kunt het gebruiken (ongeacht je technische vaardigheden) om de beveiligingscamera’s te bekijken en erachter te komen wat Liam van plan is.

Helaas is het erger dan Lizzy Wizzy had verwacht, en hij wil eigenlijk haar engram kopiëren – en wijzigen – om ongewenste persoonlijkheidskenmerken te verwijderen. Je kunt ervoor kiezen om Lizzy de waarheid te vertellen en haar de beelden van zijn verraad hier te geven om de missie voort te zetten, of tegen haar liegen om het voorgoed te beëindigen.

Later zal Lizzy je opnieuw bellen, maar deze keer in absolute paniek, waardoor de voorheen complete Violence Side Job nieuw leven wordt ingeblazen. Ga opnieuw naar het No-Tell Motel waar je Lizzy in dezelfde kamer zult vinden als voorheen, maar deze keer vergezeld door het lijk van Liam. Je zult haar moeten helpen het lichaam weg te doen, maar er zit een flinke beloning in voor jou.

En houd je berichten later in de gaten, want Lizzy vindt uiteindelijk inspiratie voor een nieuwe track – het is misschien niet wat je verwacht. Donker.

Cyberpunk 2077-tips | Cyberpunk 2077 lengte | Cyberpunk 2077-kaart | Cyberpunk 2077 levenspad | Cyberpunk 2077 hacken | Cyberpunk 2077 wapens | Cyberpunk 2077 wordt gebouwd

Geef een antwoord