Het commando Cyberpunk 2077 holsterwapen wordt geactiveerd door dubbel te tikken op de wapenselectieknop – Y, Triangle of Left Alt, afhankelijk van het platform. Dit wordt gemakkelijk gemist omdat de game er al vroeg een korte tutorial over geeft voordat hij verder gaat, zodat spelers door drukke straten kunnen lopen zonder te weten wat ze met hun raketwerper moeten doen. Om te voorkomen dat je wordt achtervolgd door vijandige agenten en om je geweer uit je handen te halen, hebben we hieronder meer details over hoe je je wapen en geweer in een holster kunt houden in Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077-tips | Cyberpunk 2077 lengte | Cyberpunk 2077-kaart | Cyberpunk 2077 levenspad | Cyberpunk 2077 hacken | Cyberpunk 2077 wapens | Cyberpunk 2077 bouwt | Cyberpunk 2077 Mantis Blades | Cyberpunk 2077 romantiek opties | Cyberpunk 2077 levelcap | Cyberpunk 2077-eindes | Cyberpunk 2077-bugs | Cyberpunk 2077 crasht | Cyberpunk 2077 snelste auto’s  | Cyberpunk 2077 cheats

Hoe geweren te holsteren in Cyberpunk 2077

Over het algemeen is het geen goed idee om rond te lopen met een getrokken wapen in Cyberpunk 2077. In bepaalde gebieden zal het paniek veroorzaken als je er een hebt en gewoon actief een pistool op mensen richten zal uiteindelijk als een misdaad worden beschouwd als je het blijft doen.

Zoals gezegd, om dat te voorkomen en je wapen weg te doen, dubbeltik je op de knop die je gebruikt om tussen wapens te wisselen – dus Triangle op PlayStation, Y op Xbox en alt op pc. Je kunt die knop ook ingedrukt houden om het wapenwiel te openen en dingen te veranderen, maar de snelste manier om je wapen uit het zicht te krijgen en geen problemen meer te veroorzaken, is een snelle dubbele tik op de Triangle/Y/left alt. Zorg ervoor dat het een goede dubbele tik is, anders begin je gewoon met het fietsen van wapens als je te langzaam bent. Op de een of andere manier is een persoon die snel wisselt tussen een selectie van wapens enger dan iemand die ze op jou richt.

Het is eenvoudig, maar zoals we al zeiden, is het gemakkelijk te missen. Ik heb een beschamende hoeveelheid tijd besteed aan het gebruik van het radiale wiel om wapens op te bergen, wetende dat het niet goed was, maar ik kon me niet herinneren dat er andere opties werden genoemd. Ik denk niet dat ik veranderd ben totdat ik Mantis Blades kreeg en een herinnering zag waarin werd uitgelegd hoe ik ze moest opbergen.

Hoe auto’s te stelen in Cyberpunk 2077 | Hoe u geld kunt verdienen in Cyberpunk 2077 | Hoe te respecteren in Cyberpunk 2077 | Kun je je uiterlijk veranderen in Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 Oververhittingsaanval gids | Hoeveel acts zitten er in Cyberpunk 2077?  

Geef een antwoord