De keuze voor Cyberpunk 2077 om Fingers te slaan is erg verleidelijk, maar als je dit doet, wordt hij afgesneden als Ripperdoc en kun je de rest van het spel niet meer van hem kopen. Of dat een prijs is die het waard is om te betalen, is aantoonbaar aan de speler — Fingers heeft wel wat high-end voorraad — maar het zal hem permanent afsnijden als verkoper, tenzij je bereid bent een save opnieuw te laden voordat je hem slaat. We gaan hieronder echter dieper in op wat je kunt krijgen en verliezen als je hem raakt, en wat de algemene gevolgen zijn voor het slaan van Fingers in Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 ondervraagt ​​Woodman | Cyberpunk 2077 Delamain-kern | Waar vind je Grimes in Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 NetWatch-agent | Cyberpunk 2077 Brigitte-chipbeslissing | Cyberpunk 2077 Rampstuk | Cyberpunk 2077 dood Grayson | Cyberpunk 2077 tarotkaarten | Cyberpunk 2077 Hideo Kojima cameo | Cyberpunk 2077 Droom maar verder 

Moet je Fingers slaan in Cyberpunk 2077?

Zodra je Fingers begint te ondervragen, heb je verschillende mogelijkheden om Fingers te slaan. Nu, terwijl je vrij bent om deze sectie af te maken zoals je wilt in termen van consequenties, als je Fingers op enigerlei wijze schade toebrengt, verlies je de toegang tot zijn ripperdoc-kliniek voor het geheel van het spel. Hoe onaangenaam hij ook is, hij heeft wel een aantal unieke uitrusting, en sommige van die unieke uitrusting is best goed – dus als je groot bent in lichaamsmodificaties, kan het pijn doen om hem uit je rollerdex te halen.

Wel of niet slaan? Het is 100% aan jou.

Wat je ook doet, het zal het gesprek helemaal niet sturen, omdat je nog steeds toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt om Evelyn met Judy te vinden. Het heeft allemaal te maken met het feit dat ze is verkocht om illegale hersendansen te maken, dus je zult een zeldzame Doodshoofd-hersendans moeten opsporen naast het zoeken naar aanwijzingen. Het is maar of je Fingers wilt laten staan ​​als je met Judy weggaat of niet.

Als het je helpt beslissen, is hier een lijst met de voorraad van Fingers (vetgedrukte items worden alleen in zijn winkel verkocht):

 • CataResist (ongewoon, zeldzaam en legendarisch, verhogen alle weerstanden met 13%-35%, afhankelijk van het model)
 • Detoxifier (maakt V immuun voor gifstoffen)
 • Versterkte enkels (laat spelers supersprongen uitvoeren)
 • Spoel
 • Monowire-batterij, lage capaciteit (verhoogt monowire-schade met 10%)
 • Pain Editor (vermindert inkomende schade 10%)
 • QianT Sandevstan Mk. 4 (vertraagt ​​de tijd en verhoogt de schade – hoewel een superieure Mk. 5 verkrijgbaar is bij de Downtown RipperDoc)
 • Sensorische versterker
 • Slow Rotor (verhoogt de aanvalssnelheid van het Mantis-blad met 20%)
 • Crafting Spec – Explosive Round
 • Crafting -specificatie – Monowire-batterij, lage capaciteit
 • Crafting -specificatie – Langzame rotor

Cyberpunk 2077 De pick-up | Hoe baksteen te bevrijden in Cyberpunk 2077 | Cyberpunk 2077 De informatie-braindance | Moet je Dex uitsnijden in Cyberpunk 2077? | Cyberpunk 2077 Gelukkig Samen | Cyberpunk 2077 The Gig | Cyberpunk 2077 Menselijke natuur | Cyberpunk 2077 Engel of Skye

Geef een antwoord