Overwatch 2 is hier en na lang wachten klaar voor actie. Bij de lancering probeerden talloze spelers in de multiplayer te komen, maar er zijn meldingen van verschillende problemen, waaronder een DDoS-aanval en talloze foutcodes. Een daarvan is de BC-153-inlogfout, waardoor je je misschien afvraagt ​​​​hoe je dit probleem in Overwatch 2 kunt oplossen.

Hoe de Overwatch 2 BC-153-fout op te lossen?

Er zijn verschillende oplossingen die u kunt proberen om de BC-153-fout in Overwatch 2 op te lossen. We raden u aan eerst te controleren of het probleem aan uw kant ligt, niet aan Blizzard’s kant. U kunt de Overwatch  Twitter- of Blizzard  -ondersteuningspagina raadplegen om te zien of er een bekend probleem of onderhoud is. Als geen van beide het geval is, ligt het probleem aan jouw kant en kun je de volgende oplossingen proberen om de BC-153-fout in Overwatch 2 op te lossen.

  • Controleer uw internet en herstart uw verbinding indien nodig.
  • Harde reset van uw pc of console.
  • Controleer of Overwatch 2 up-to-date is.
  • Sluit Overwatch 2 af en start deze opnieuw.
  • Verwijder Overwatch 2 en installeer hem opnieuw.

Een van deze problemen zou de BC-153-fout in Overwatch 2 moeten oplossen, maar als je het probleem nog steeds hebt, moet je mogelijk contact opnemen met de ondersteuning van Blizzard. Als er nog steeds geen manieren zijn om de BC-153-fout op te lossen nadat je contact hebt opgenomen met Blizzard, moet je misschien geduld hebben en wachten.

Voor meer informatie over Overwatch, bekijk Overwatch 2 Early Access Review: betrouwbaar vermakelijk met ruimte om te groeien en Overwatch 2 Legacy Credits, uitgelegd en hoe over te zetten op Volsiz.

Geef een antwoord