In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers verschillende recepten maken met alle unieke ingrediënten die in de verschillende biomen te vinden zijn. Sommige van deze recepten vereisen speciale ingrediënten die alleen in bepaalde gebieden te vinden zijn. Vanille-ijs is een van de recepten die je in Dreamlight Valley kunt maken en er zijn vier verschillende ingrediënten voor nodig. Je moet een aantal biomen hebben ontgrendeld om ingrediënten voor dit recept te vinden, dus het is beter om eerst te sparen op Dreamlight. Hier leest u hoe u het vanille-ijs maakt in Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley Vanille-ijs Recept

Het vanille-ijs is een viersterrenrecept waarvoor vier ingrediënten nodig zijn: melk, suikerriet, vanille en slushijs. Spelers kunnen Slush Ice kopen bij Remy’s Pantry voor 150 Star Coins. Je moet echter een paar missies voltooien voordat dit item beschikbaar komt. Op dezelfde manier kun je melk kopen bij Remy’s Pantry voor 230 Star Coins. Wat betreft de andere ingrediënten, je kunt Sugarcane kopen bij Goofy’s Stall op Dazzle Beach voor 29 Star Coins. We raden aan om ook suikerrietzaden te kopen, zodat je ze later kunt planten en oogsten.

Vanille is te vinden in het Sunlit Plateau-bioom en je moet deze regio ontgrendelen met 7.000 Dreamlight om dit ingrediënt te verkrijgen. Zodra je alle vier de ingrediënten hebt, doe je ze in een fornuis en gebruik je een kolenerts om het recept voor vanille-ijs te bereiden. Je kunt vanille-ijs consumeren om 1.475 energie te krijgen of het verkopen voor 688 Star Coins. We raden aan om het cadeau te doen aan een metgezel als je niet van plan bent het te consumeren. Door in-game gekookte recepten cadeau te doen aan metgezellen, kunnen de vriendschapsniveaus met het personage worden verhoogd.

Vraag je je af hoe je vriendschap kunt vergroten in Dreamlight Valley? Bekijk Beste manieren om vriendschappen te ontwikkelen in Disney Dreamlight Valley op Volsiz.

Geef een antwoord