Apex Legends Shadow Royale is een tijdelijke modus die meestal rond Halloween wordt uitgebracht in het Fight or Fright-evenement. Shadow Royale is vergelijkbaar met de normale Battle Royale-modus omdat er squadrons van drie zijn en het laatste team dat overeind blijft, wint. Shadow Royale heeft echter een aantal enge wendingen die spelers een unieke manier van spelen geven.

Hoe werkt Shadow Royale in Apex Legends?

Met Shadow Royale kunnen dode spelers terugkeren in Shadow Form. In Shadow Form kun je sneller rennen, dubbel springen en tegen de muur rennen, waardoor je verandert in een angstaanjagend monster dat altijd achtervolgt. Teams worden geëlimineerd als alle levende leden zijn gedood, dus zolang één speler in leven is, kunnen er twee teamgenoten in Shadow Form zijn.

Schaduwvormvaardigheden in Apex Legends

In Shadow Form verlies je je Legend-vaardigheden en kun je geen wapens gebruiken, maar krijg je een aantal zeer krachtige vaardigheden. Afgezien van extreem snelle bewegingen en klassieke Titanfall-muurrennen, kun je ook een snelle en verwoestende melee uitvoeren en een belangrijke rol spelen om je team in het spel te houden. Hier zijn de Shadow Form-statistieken en -vaardigheden:

  • Gezondheid: 50
  • Slagschade: 50
  • Melee heeft een groter bereik en kan deuren onmiddellijk vernietigen
  • Kan levende teamgenoten nieuw leven inblazen
  • Kan items pingen
  • Onbeperkte respawns (afkoeltijd van 5 seconden na overlijden)

Schaduwen hebben een zeer lage gezondheid en elke respawn wordt op de kaart gepingd voor vijanden met een rode cirkel en een zichtbare afstandsindicator. Schaduwen verschijnen automatisch in de buurt van hun dichtstbijzijnde teamgenoot op een veilige locatie.

Ga voor meer informatie over Apex Legends naar het Apex Legends Fight or Fright-evenement – Cosmetica, LTM’s en meer hier op Volsiz.

Geef een antwoord