Overwatch 2 is de nieuwste iteratie/editie in de langlopende Overwatch-serie. Omdat het een tactisch, op vaardigheden gebaseerd schietspel is zoals Valorant, proberen verschillende bestaande Valorant-spelers hun handen uit bij Overwatch 2. Hoewel de meeste vaardigheids- / bewegingsbesturingen vergelijkbaar zijn met Valorant, hebben mensen de neiging zichzelf te verwarren met de gevoeligheidsinstellingen als beide games zijn gebouwd op verschillende motoren, Unreal Engine en Blizzard Proprietary Engine. Dus voor al die verwarde spelers die moeite hebben om de juiste gevoeligheidsinstellingen voor Overwatch 2 te vinden. Maak je geen zorgen! We hebben u behandeld met een gedetailleerde gids waarin het wordt uitgelegd.

Om uw Valorant-gevoeligheid om te zetten naar Overwatch 2, vermenigvuldigt u uw huidige gevoeligheid met een factor 10,60. Als uw huidige Valorant-gevoeligheid bijvoorbeeld 0,5 is, moet uw Overwatch 2-gevoeligheid 5,3 zijn  wanneer deze wordt vermenigvuldigd met de voorgeschreven factor. Bereken en voer je gevoeligheid in het bedieningsmenu in om identiek aan Valorant te spelen.

Hoe de muisgevoeligheid in Overwatch 2 te veranderen?

Volg de gegeven stappen om de gevoeligheid in Overwatch 2 te wijzigen.

  • Open het spel en wees beschikbaar in het hoofdmenu.
  • Klik op de opties of Esc in de rechterbenedenhoek.
  • Beweeg in het menu Instellingen de muisaanwijzer naar het gedeelte met bedieningselementen.
  • Wijzig onder de muisinstellingen het gevoeligheidspercentage zodat het overeenkomt met uw gevoeligheid die is berekend met behulp van de bovenstaande formule.

Geldt het ook voor regelaars?

Nee, deze instellingen zijn niet van toepassing op de controller-spelers. De conversiemethode voor instellingen is alleen bedoeld voor het migreren van muis- en toetsenbordspelers.

Voor meer informatie over Overwatch, bekijk de lanceringsdag van Overwatch 2 die wordt geplaagd door fouten als gevolg van DDOS-aanvallen of Overwatch 2 Legacy Credits, uitgelegd en hoe u kunt overzetten op Volsiz.

Geef een antwoord