Overwatch 2 is een populaire free-to-play teamshooter. Zoals bij elk online spel, hebben servers soms moeite om een ​​leger aan spellen te ondersteunen die het spel willen spelen. Dit gebeurt meestal ’s avonds wanneer iedereen tijd heeft om wat wedstrijden te spelen. Als je in een virtuele wachtrij staat om in het spel te komen, vraag je je waarschijnlijk af wat de wachttijden zijn en hoeveel je moet wachten om Overwatch 2 te spelen.

Wat is de lengte van de wachtrij in Overwatch 2

Afhankelijk van het tijdstip van de dag kunnen wachtrijen variëren van niet-bestaand tot meerdere uren. Als je meer dan 500 mensen voor je ziet, betekent dit dat je kunt ontspannen, wat yoga kunt doen, een blokje om kunt rennen en net op tijd kunt terugkeren om te spelen. Maar laat de game niet merken dat je niet oplet, want Blizzard-games houden ervan om inactieve spelers eruit te schoppen. In dit geval is geduld een schone zaak! Blijf in de rij staan ​​en verlaat het spel niet, want je wordt aan het einde van de virtuele rij gestuurd.

Hoe lange wachtrijen te vermijden

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om lange wachtrijen te vermijden, als je graag Overwatch 2 speelt.

Vermijd spitsuren

  • Check in het spel terwijl er niet zoveel spelers zijn, tenminste totdat de servers stabieler worden.

Verander regio in Overwatch 2

  • Schakel over naar een andere regio voordat je het spel betreedt. Als u zich bijvoorbeeld in de regio “Amerika” bevindt, gaat u naar “Azië” of “Europa”, waar de wachtrij kleiner is (voornamelijk vanwege het tijdzoneverschil).

Wat als er 0 spelers voor mij zijn?

Overwatch 2 wachtrijtijden

Als je geen verbinding kunt maken met de Overwatch 2-spelserver, hoewel het erop lijkt dat je niemand voor je hebt, wees dan geduldig. Dit is een bug, waarbij er in feite mensen voor je in de rij staan. Nogmaals, de gouden regel hiervoor is: blijf kalm en herstart het spel niet.

Voor meer informatie over Overwatch, bekijk Overwatch 2 Early Access Review: betrouwbaar vermakelijk met ruimte om te groeien en Overwatch 2 Legacy Credits, uitgelegd en hoe over te zetten op Volsiz.

Geef een antwoord