Overwatch 2-foutcodes voorkomen dat je inlogt of speelt, en problemen met de lanceringsdag veroorzaken veel problemen, dus je moet geduld hebben. De game is al ontsierd door overbelaste servers, een grote Overwatch 2 DDoS-aanval en Overwatch 2-serverfouten zorgen ervoor dat veel spelers zich niet hebben kunnen aanmelden bij het vervolg op de hero shooter. De dingen zijn echter verbeterd sinds de eerste paar uur van de lancering van de game, wat betekent dat veel problemen met de foutcode verholpen hadden moeten worden. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen en oplossingen voor Overwatch 2-foutcodes.

Algemene Overwatch 2-foutcodecorrecties

Aangezien de game nog maar net is gelanceerd, zijn er enkele ernstige serverproblemen en vinden spelers veel Overwatch 2-foutcodes waardoor ze niet kunnen inloggen op Overwatch 2. We hebben mogelijke oorzaken en oplossingen voor deze individuele foutcodes hieronder gegeven, maar veel van hen lijken erg op elkaar, dus hier is een korte lijst met oplossingen die u kunnen helpen:

  • Zorg ervoor dat Overwatch 2 SMS-beveiliging is ingesteld op je Battle.net-account – dit is vereist om Overwatch 2 op elk platform te spelen.
  • Controleer of je eigen internetverbinding werkt en stabiel is.
  • Als je Overwatch 2 op een Xbox of PlayStation speelt, controleer dan de servicestatus van het Xbox-netwerk (opent in nieuw tabblad) of PlayStation Network (opent in nieuw tabblad).
  • Als je Overwatch 2 speelt op een Xbox, PlayStation of Nintendo Switch, zorg er dan voor dat je je console-account correct hebt samengevoegd met je eigen Battle.net-account.
  • Controleer de Overwatch 2 sociale platforms (opent in nieuw tabblad) of Blizzard Customer Service Twitter-pagina’s (opent in nieuw tabblad) voor onderhoudsperioden, bekende problemen of serverstoringen.
  • Sluit en herstart Overwatch 2
  • Zet je pc of console volledig uit en weer aan
  • Wees geduldig! Problemen hebben tijd nodig om op te lossen, en als het probleem niet aan uw kant ligt, kunt u alleen maar wachten.

Verbinding met Overwatch 2 gameserver mislukt

Deze is duidelijk en eenvoudig: je hebt geen verbinding kunnen maken met een Overwatch 2-server, hoewel dit niet per se je eigen schuld is. Naast overbelaste servers heeft het Overwatch 2-team kort na de lancering te maken gehad met twee Distributed Denial-of-Service (DDoS)-aanvallen die de servers ernstig aantasten en spelers de toegang tot het spel ontzegden.

Omdat het aantal spelers is afgenomen en de DDoS-aanvallen zijn beëindigd, zijn de stabiliteit en toegang van de server verbeterd, dus het niet kunnen verbinden met een gameserver zou nu veel minder vaak moeten gebeuren.

We vermoeden dat deze Overwatch 2-foutmelding zal verschijnen voor toekomstige gevallen van serveruitval, of dat nu komt door ongeplande serverstoringen of opzettelijke onderhoudsperioden door Blizzard.

Overwatch 2 wachtrij met 0 spelers vooruit

Net als bij de vorige foutmelding is deze Overwatch 2-fout ook een gevolg van de overbelaste servers en DDoS-aanvallen op de lanceringsdag. Dit bericht verschijnt veel minder vaak nu problemen zijn opgelost en de serverstabiliteit is opgelost, waardoor spelers Overwatch 2 kunnen gebruiken zonder in de rij te hoeven staan.

Overwatch 2 onverwachte serverfout

Blizzard is op de hoogte (opent in een nieuw tabblad) van een probleem waardoor sommige Overwatch 2-spelers die hun console- en pc-accounts hebben samengevoegd, een foutmelding krijgen over een “onverwachte serverfout”. Dit is vooral vervelend voor spelers die cross-progressie opzetten door hun accounts samen te voegen om al hun ontgrendelingen en statistieken te behouden, maar er wordt aan een oplossing gewerkt. Als je nu last hebt van dit probleem, raden we je aan om af en toe in te loggen op Overwatch 2 om te zien of het probleem is verholpen, anders moet je gewoon wachten.

Overwatch 2 LC-202 en LC-208, losgekoppeld van gameserver

Deze Overwatch 2-foutcodes kunnen verschijnen wanneer de verbinding met de gameservers is verbroken, waarbij LC-208 schijnbaar een consolespecifieke foutcode is. Deze foutcodes zijn momenteel heel gebruikelijk voor spelers, wat waarschijnlijk te wijten is aan serverstabiliteitsproblemen op de lanceringsdag en daarna.

De fout kan ook te wijten zijn aan het wegvallen van uw eigen internetverbinding, een probleem met uw pc of aan het netwerk van uw console. Probeer uw internet weer online te krijgen door uw router uit en weer in te schakelen of neem contact op met uw serviceprovider als het probleem ernstig is. Als het PlayStation Network- of Xbox-netwerk het probleem veroorzaakt, moet je geduld hebben terwijl het wordt opgelost. We raden u aan de servicestatus van uw consolenetwerk te controleren om te zien of dit de oorzaak van het probleem is.

Blizzard’s eigen ondersteuningsartikel (opent in een nieuw tabblad) voor deze foutcode LC-202 suggereert ook dat dit te wijten kan zijn aan het ontbreken van een BattleTag – je gebruikersnaam voor games op Battle.net – op je Battle.net-account. Als je Overwatch 2 op console speelt, zorg er dan voor dat je Battle.net-account correct is gekoppeld aan je console-account en dat je een geschikte BattleTag hebt. U kunt hier alles leren over het samenvoegen en doorlopen van Overwatch 2-accounts.

Overwatch 2 BC-153, kan niet inloggen

Overwatch 2-foutcode BC-153 wordt alleen veroorzaakt door het niet inloggen, hoogstwaarschijnlijk vanwege een verbindingsprobleem, en het kan vaak optreden na een van de andere foutcodes, zoals LC-202 die hieronder wordt vermeld. Aangezien Overwatch 2 nog maar net is gelanceerd, verschijnt deze foutcode vrijwel zeker voor veel spelers vanwege serverproblemen, hoewel het veel minder vaak zou moeten voorkomen nu de serverstabiliteit verbetert.

Als het probleem aanhoudt, controleer dan op gepland Overwatch 2-serveronderhoud, onbedoelde serveruitval of andere problemen via de sociale-mediapagina’s van Overwatch, controleer uw eigen verbinding en controleer de servicestatus van uw consolenetwerk. Als het probleem niet te wijten is aan uw eigen internetverbinding, hoeft u alleen maar te wachten tot Blizzard of uw consolenetwerk hun problemen heeft opgelost.

Geef een antwoord