Om het beste uit het Overwatch 2 Junker Queen-personage te halen, moet je haar capaciteiten begrijpen en de beste manieren om ze te gebruiken om in leven te blijven op het slagveld. Beheers dat en ze kan een absolute bedreiging zijn.

Een van de grootste veranderingen in Overwatch 2 Hero is dat teams niet langer een tankduo hebben, maar een soloheld in de frontlinie. Dat is de rol waarin Junker Queen wordt geïntroduceerd en waarin ze gedijt. Ze zal waarschijnlijk niet in de schijnwerpers staan, dus als je in het middelpunt van de belangstelling wilt staan, kun je veel erger doen dan haar kiezen.

Wanneer je de Junker Queen echter op het hero-selectiescherm vergrendelt, meld je je aan voor een bepaalde mentaliteit. Ze kan een enorme hoeveelheid schade aanrichten, maar ze is ook heel gemakkelijk om jezelf te laten doden. Hoe tegenstrijdig het ook mag lijken, ondanks haar in-your-face, onverschrokken houding, heeft Junker Queen veel discipline nodig om in leven te blijven. Haar spelen is alsof je op het randje van een mes zit tussen leven en dood, wat passend is omdat ze een grote voorliefde voor messen heeft. Ze is niet zoals de meeste Overwatch 2-tanks en ze heeft relatief weinig om haar team te beschermen, dus het gaat erom de focus op jou te houden en krachtige ‘wond’-effecten te gebruiken om je bij te vullen in het centrum van schade.

Hier is alles wat je moet weten over het spelen van Junker Queen in Overwatch 2, zodat je een wervelwind van chaos bent in plaats van een lichte wind in het aangezicht van de verdediging van de vijand.

 Algemene Junker Queen-strategie

Gevechtspas

Bekijk de nieuwe Overwatch 2-gevechtspas om te zien wat je kunt verdienen terwijl je speelt.

Junker Queen is een agressieve tank op korte afstand in Overwatch 2 die helemaal draait om in de gezichten van spelers kruipen en chaos proberen te veroorzaken. Als jij het soort speler bent dat merkt dat ze hun beste werk doen in het midden van een gevecht, dan is zij echt de beste optie.

Om de meeste waarde uit haar te halen, moet je jezelf actief in gevaar brengen en haar een beetje een koorddanser maken. Ze heeft een uitstekende sustain, omdat haar bloedingseffecten ervoor zorgen dat ze leven krijgt in het midden van een gevecht.

Het ontbreekt haar echter nogal wat als het gaat om schadebeperking. Ze heeft geen consequent effectieve manier om haar team te beschermen, dus ze is een tank die leeft of sterft door het sentiment ‘aanval is de beste verdediging’. Je vijand in de gaten houden en vrij snel moorden veiligstellen, is de manier waarop je wilt gaan.

Junker Queen-vaardigheden

Junker Queen passief, Adrenaline Rush

 Beschrijving: Genees van wondschade die in een korte periode is toegebracht.  

De passieve vaardigheid Adrenaline Rush van Junker Queen is een geweldige manier om te proberen te overleven terwijl je midden in de strijd zit. Ze kan de ‘wond’-debuff toepassen door Jagged Edge (inclusief de melee-vaardigheid), Carnage of haar Rampage Ultimate te gebruiken.

 • Dit passief is de sleutel tot de overlevingskansen van Junker Queen. Dit effect geeft haar veel vermogen om zichzelf op het slagveld te onderhouden en in de strijd te blijven.
 • Dat gezegd hebbende, het is alleen zo krachtig. Dit vergroot alleen je overlevingsvermogen een beetje in een gevecht. Het is geen vervanging voor genezing en je zult er geen Ultieme schade mee kunnen oplopen. Vertrouw er niet alleen op.

Junker Queen Scattergun, Primair

Beschrijving: Shotgun blast op korte afstand

De Scattergun is het primaire wapen van Junker Queen en kan in optimale instellingen behoorlijk wat schade aanrichten. Het vuurt een explosie van pellets af, zodat het verschillende hoeveelheden schade kan aanrichten, afhankelijk van het aantal hits. Daarom wil je er zeker van zijn dat je dicht bij een vijand bent als je er het maximale uit wilt halen.

 • De Scattergun kan van dichtbij veel pijn doen. Het is echter niet geweldig in het uitdelen van schade op afstand vanwege de verspreiding van de pellets.
 • Als vijanden zich niet binnen het effectieve bereik van Scattergun begeven, gebruik dan je vaardigheden om die afstand te verkleinen. Als ze weigeren naar je toe te komen, gebruik dan je Jagged Blade om ze te maken, of gebruik je bevelende schreeuw om bovenop ze te komen.

Junker Queen Ability 1, Jagged Blade

Beschrijving: Junker Queen’s mes heeft twee functies, die beide de ‘wond’ debuff veroorzaken. Het vervangt de melee, maar je kunt het mes ook naar vijanden gooien. Als het hen raakt, als je het terugroept, zal het de vijand ook naar je toe slepen. 

Dit is een heel leuke vaardigheid die vrij veelzijdig is en een geweldige manier is om helden naar je toe te brengen als ze proberen weg te rennen, of als de squishier-doelen weigeren je aanvalsbereik te bereiken. Omdat het ook je melee vervangt, kun je meer schade aanrichten en een beetje meer gezondheid voor je verzekeren door de Adrenaline Rush-passive om langer in de strijd te blijven.

 • Hoewel het verleidelijk kan zijn om te proberen iemand vanuit de vijandelijke backline naar je toe te trekken, moet je voor gemakkelijkere treffers gaan. Jagged Blade is uitzonderlijk moeilijk te raken op grotere afstanden, dus ga altijd voor gemakkelijkere doelen.
 • Gebruik deze vaardigheid om voornamelijk vijanden naar je toe te trekken en gebruik vervolgens je Scattershot-jachtgeweer, je Carnage of een combinatie van beide om de moord veilig te stellen.
 • Zorg ervoor dat je weet wat je naar jezelf toe trekt. Wees voorzichtig als je vermoedt dat de vijand Ultimates heeft. Een Reinhardt naar je toe brengen is allemaal goed en wel… totdat de aarde je in je hoofd verbrijzelt.

Junker Queen Ability 2, Commanding Shout

Beschrijving: Geeft je een boost van gezondheid, terwijl je ook teamgenoten om je heen een beetje geeft. Alle getroffenen krijgen ook een korte uitbarsting van bewegingssnelheid. 

Commanding Shout is de dichtstbijzijnde Junker Queen om haar team te beschermen. Deze vaardigheid zorgt voor gezondheid voor haar team, maar wees je ervan bewust, het is maar een fractie van wat je jezelf geeft. Dat gezegd hebbende, kan dit van onschatbare waarde zijn in situaties waarin u en de mensen om u heen net iets meer schade oplopen dan u aankan.

 • Dit is absoluut een van je beste vaardigheden en moet worden bewaard voor wanneer je het nodig hebt, omdat het een zeer lange afkoelperiode heeft en op de juiste momenten een enorme impact kan hebben.
 • Deze vaardigheid is vrij veelzijdig en kan in een aantal gevallen worden gebruikt. De eerste is als een initiatie, zodat je team het vijandige team kan verslaan met een beetje extra gezondheid, of je kunt het gebruiken om je te ondersteunen in een gevecht, en de extra gezondheid te krijgen vlak voordat je sterft.

Junker Queen Ability 3, Carnage

Beschrijving: Junker Queen zwaait met een bijl, brengt de ‘wond’ debuff aan en veroorzaakt ook schade.  

Carnage is de beste manier om ‘wond’ toe te passen op je vijanden. Het levert de meeste gezondheid op en kan meerdere doelen voor je raken. Het heeft een moeizame opwinding, dus de slash is niet onmiddellijk, maar het doet een grote kloof voor je, wat een behoorlijke hoeveelheid schade aanricht.

 • Dit is een van de beste manieren om passief met uw Adrenaline Rush om te gaan. Ga in iemands gezicht staan ​​en zwaai met die bijl.
 • Carnage heeft een lange wind-up, dus gebruik het alleen als je heel dicht bij je vijanden bent. Als ze te ver weg zijn, kunnen ze de animatie zien en buiten bereik raken.
 • Dit is een uitstekende manier om een ​​niet-tankheld af te maken nadat je ze hebt geraakt met je Jagged Edge-vaardigheid en ze voor je uit hebt gesleept.

Junker Queen Rampage Ultimate

Beschrijving: Junker Queen valt naar voren en brengt schade, ‘wond’ en anti-genezing toe aan alle getroffenen.  

Carnage is pas de tweede mogelijkheid in het spel om anti-genezing toe te passen op vijandige spelers na Ana’s Biotic Grenade. Het is een belachelijk krachtige debuff, omdat andere personages niet kunnen genezen als ze erdoor worden beïnvloed. De straal van deze Ultimate is ook groot, dus raak er zoveel mogelijk, zorg dat de wond beschadigd blijft om in leven te blijven en dood wie je kunt terwijl ze onder de gevolgen van de brute klap zijn.

 • De anti-genezing die met deze Ultimate wordt toegepast, kan het verwoestend maken. Je hebt een behoorlijke hoeveelheid tijd om het doden van getroffen vijanden te bevestigen voordat ze genezing kunnen krijgen.
 • Je kunt deze ultieme gebruiken om wat gekke manoeuvres uit te voeren. Zoals contentmaker OWGrandma aangeeft, kun je Rampage gebruiken om je te verplaatsen.
 • Maak een plan voor wat er daarna gebeurt. Als je ‘in’ een vijandelijk team valt, heb je ze tussen jou en je bondgenoten, dus probeer jezelf niet te isoleren. Daarom is het het beste om, indien mogelijk, achter het vijandelijke team te gaan staan ​​en vervolgens de ultieme te gebruiken om op je team af te stormen.

Geef een antwoord