Overwatch 2 werd gelanceerd op 4 oktober 2022, na jarenlang lang naar uitgekeken te hebben. Fans van de originele Overwatch zijn ongetwijfeld enthousiast over het langverwachte vervolg, maar het lijkt erop dat sommigen niet blij zijn met Overwatch 2.

Mike Ybarra, president van Blizzard Entertainment, ging naar Twitter en verklaarde: “Helaas ervaren we een massale DDoS-aanval op onze servers. Teams werken er hard aan om dit te verminderen/beheren. Dit veroorzaakt veel drop-/verbindingsproblemen.” Met een nieuwe game-lancering zijn problemen en bugs te verwachten, maar deze DDoS-aanval heeft zeker meer problemen veroorzaakt.

Ybarra stelt Overwatch 2-spelers gerust dat hun team werkt aan de problemen veroorzaakt door de aanval en bedankt fans voor hun geduld en opwinding. Veel van de problemen hebben betrekking op het inloggen of het loskoppelen van het spel, wat erg frustrerend kan zijn, vooral met de lange wachtrijen.

Als u problemen ondervindt met het inloggen op Overwatch 2 of het loskoppelen als u eenmaal binnen bent, heeft dit waarschijnlijk iets te maken met de DDos-aanval. Je zult geduld moeten hebben, aangezien Blizzard hiermee omgaat en de normale problemen die de lancering van een populaire titel teisteren.

Voor meer informatie over Overwatch, bekijk Overwatch 2 Watchpoint Pack werkt niet – Hoe te repareren en Overwatch 2 kon geen verbinding maken met gameserver – Fixes op Volsiz.

Geef een antwoord