Na het enorme succes van de Chronovoid-skinbundel, is Riot Games van plan om morgen een nieuwe skinbundel met een donker thema uit te brengen, genaamd Crimsonbeast. Op het eerste gezicht ziet de huidlijn er heel bekend uit, omdat deze erg lijkt op de super populaire Elderflame-skinset. Het zal vier verschillende wapenskins bevatten voor populaire wapens zoals Sheriff en Vandal. Samen met een unieke melee-skin  Crimsonbeast Hammer  die er bijna uitziet als een Thor Hammer uit de Noorse mythologie. De bundel verschijnt op 5 oktober 2022 in de Valorant-gamewinkel .

Alle wapens en melee-skins in de Valorant Crimsonbeast-skinbundel

Je kunt alle cosmetica in de Valorant Crimsonbeast-bundel vinden in de volgende lijst.

  • Crimsonbeast Sheriff
  • Crimsonbeast Vandaal
  • Crimsonbeast Marshall
  • Crimsonbeast Rechter
  • Crimsonbeast Hammer

Riot Games heeft echter niets bekendgemaakt over de prijs of het type bundel. Veel beroemde Valorant-lekkers zoals “Mike Valorant” hebben het geclassificeerd als een premium skinbundel. Als je eerdere premiumbundels analyseert, kun je verwachten dat de hele Crimsonbeast-bundel wordt verkocht voor 7100 VP en de individuele cosmetische wapens voor 1775 VP. Voor de Crimsonbeast Hammer melee-skin mag je maar liefst 3550 VP verwachten. Toch moeten we wachten op een officiële bevestiging van de kant van de ontwikkelaar.

Wanneer komt het Valorant Crimsonbeast vrij?

Zoals eerder vermeld, is de Valorant Crimsonbeast-bundel vanaf 5 oktober 2022 te koop voor spelers. Net als eerdere bundelsets, duurt het een volledige 2 tot 3 weken voordat het wordt verwijderd. Toch kunt u afzonderlijke artikelen uit de bundel kopen onder de standaard dagelijkse winkelrotatie.

Voor meer informatie over Valorant, bekijk All Valorant Sheriff Skins en hoe je ze kunt krijgen of Hoe maak je een Square/Box Crosshair in Valorant op Volsiz.

Geef een antwoord