Als je weet waar je de tv in Fortnite moet afstemmen, kun je aan de slag met de Bytes-missies, als je ze onlangs hebt ontgrendeld na de laatste update. Als je de Fortnite Bytes Quests nog niet hebt gezien, dan zijn er een paar items die je moet claimen van de Battle Pass om ze te ontgrendelen, die we hieronder hebben beschreven. Als je dat al hebt gedaan en gewoon wilt weten hoe je de tv in Fortnite kunt afstemmen om dingen op gang te krijgen, hebben we dat ook.

Fortnite nieuwe wapens

Lees meer over de nieuwe Fortnite-wapens die in seizoen 4 zijn toegevoegd, inclusief verchroomde wapens die je nodig hebt voor de Bytes-missies.

Afhankelijk van of je je Battle Stars een tijdje spaart of ze meteen uitgeeft aan de eerste beschikbare items in de Battle Pass, heb je deze subsectie van de Fortnite-speurtochten misschien al tot je beschikking. De Bytes-missies onderscheiden zich van andere uitdagingen waarmee je in Fortnite te maken kunt krijgen, vooral omdat je voor deze eerste een specifieke outfit moet dragen om deze te voltooien. Zorg er daarom voor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt, zodat je geen zinloze reis maakt om de tv in Fortnite af te stemmen als je er niet geschikt voor bent.

Hoe de Fortnite Bytes Quests te ontgrendelen

Om toegang te krijgen tot de Fortnite Bytes Quests, moet je The Nothing’s Gift-oogsttool claimen van pagina 2 van de Battle Pass — wat op zijn beurt vereist dat je eerst elk ander item van pagina 2 claimt, dus hopelijk heb je genoeg Battle Stars opgeslagen. Wanneer je The Nothing’s Gift krijgt, worden de Bytes-missies toegevoegd aan je lijst met beschikbare uitdagingen, en om de eerste te voltooien om de tv in Fortnite af te stemmen, moet je naar je kluisje gaan en de Bytes-outfit uitrusten.

Waar is de tv in Fortnite

Als je je afvraagt ​​waar de tv in Fortnite is, zijn er eigenlijk twee verschillende locaties die je kunt bezoeken voor de Tune The TV terwijl je de Bytes Outfit-quest draagt:

 1. Verchroomd huis aan de oostkant van Lustrous Lagoon
 2. Blauw huis aan de westkant van Herald’s Sanctum

Elk van deze kan worden gebruikt, hoewel de Fortnite TV-locatie ten westen van Herald’s Sanctum iets verder van de POI ligt, dus waarschijnlijk minder druk is dan die in de baai van Lustrous Lagoon.

Als je eenmaal in het juiste gebied bent, en zolang je de Bytes-outfit draagt, zou je een uitroepteken moeten zien dat je naar je doelwit leidt. Bereik het en volg de prompt gedurende ongeveer vijf seconden om de tv af te stemmen in Fortnite — houd rekening met deze vertraging als je een andere speler hoort aankomen, want het laatste dat je wilt, is in de rug worden geschoten terwijl je de tv afstemt en moet herhaal het proces opnieuw. Als dat klaar is, hoor je het volgende bericht van The Nothing, waardoor de rest van de Fortnite Bytes Quests begint: “We zien dat je eindelijk klaar bent om je lot onder ogen te zien. Maar eerst moet je jezelf bewijzen.”

Hoe de Fortnite Bytes-missies te voltooien

Nadat je de tv in Fortnite hebt afgestemd, worden de rest van de Bytes-missies een voor een aan je toegevoerd, in de volgende volgorde:

 • Beschadig tegenstanders met EvoChrome-wapens (2500)
 • Rijafstand in verchroomde voertuigen (5.000)
 • Ga door verchroomde structuren op verschillende benoemde locaties (10)
 • Zoeken Verchroomde Kisten (20)
 • Breng schade toe aan verchroomde dieren in het wild (2.500)
 • Elimineer tegenstanders op een verchroomde benoemde locatie (20)
 • Chrome-tegenstanders (10)

Ze zijn allemaal vrij duidelijk, dus onthoud dat je Chrome Splash naar de meeste dingen kunt gooien om ze in Chrome-versies te veranderen, en dat de Chromed Named Locations Herald’s Sanctum, Chrome Crossroads en Shimmering Shrine omvatten. Merk op dat je de Bytes-outfit niet hoeft te hebben uitgerust voor de rest van deze speurtochten.

Door je een weg te banen door deze Fortnite Bytes Quests, ontgrendel je de volgende Styles for The Nothing’s Gift houweel:

 • Reapers klaagzang
 • De angstklauw
 • Geslepen zonnestraal
 • Chaotische rand
 • Razer Thorn
 • Vleespen
 • De Thrasher

De Fortnite Bytes Quests zijn beschikbaar tot december, wanneer Fortnite seizoen 5 arriveert, dus je hebt genoeg tijd om aan deze Chromed-uitdagingen te werken.

Geef een antwoord