Disney Dreamlight Valley is een magisch life-sim-spel vol met de beste Disney-personages. Help je favoriete personages het land van Dreamlight Valley te herstellen door het te ontdoen van kwaadaardige magie. Het is aan jou om over de hele wereld vriendschappen op te bouwen, te versieren en te creëren door missies te voltooien of maaltijden te delen met de personages. Je kunt veel verschillende maaltijden maken die je energie kunnen herstellen of je vriendschapsniveaus kunnen verhogen, inclusief 5-sterrendesserts zoals de bruidstaart.

Disney Dreamlight Valley-bruidstaartrecept

5-sterrenmaaltijden zijn enkele van de beste maaltijden die je kunt maken, waardoor je personage aanzienlijke hoeveelheden energie krijgt of je vriendschappen met andere personages een boost krijgt. Ze vereisen de meeste ingrediënten, maar kunnen nog steeds vrij eenvoudig te maken zijn.

De bruidstaart lijkt misschien een ingewikkelder gerecht, maar het is relatief eenvoudig omdat de ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar of gekocht zijn. Sommige spelers willen dit misschien voor hun dagelijkse geschenk, dus het is een uitstekend recept om in je verzameling te hebben. De vijf ingrediënten die je nodig hebt zijn als volgt:

  • Eieren
  • Tarwe
  • Boter
  • Suikerstok
  • Vanille

Eieren en boter zijn beide te koop bij Chez Remy. Tarwe wordt gevonden in Peaceful Meadows van Night Thorns of gekocht bij Goofy’s Stall, Sugarcane op Dazzle Beach, gevonden of gekocht, en Vanille geoogst van planten op Sunlit Plateau. Zodra je al die ingrediënten hebt, kun je naar elk kookstation gaan en ze samen mengen om deze prachtige 5-sterren bruidstaart te maken.

Hoewel 5-sterrenmaaltijden de meeste ingrediënten nodig hebben, zijn ze niet altijd de moeilijkste om te maken. Het zijn de meest waardevolle en heilzame maaltijden die je kunt maken om de meeste energie of cadeau aan je vrienden in de Valley te herstellen. Ze verschijnen vaak als de favoriete items van de dag van een personage, dus je wilt ze bij de hand hebben in je verzameling recepten.

Op zoek naar meer Volsiz Disney Dreamlight Valley-content? Bekijk onze gidsen op Disney Dreamlight Valley Crop Growth Times List of Hoe maak je Snow White’s Gooseberry Pie in Disney Dreamlight Valley!

Geef een antwoord