In Disney Dreamlight Valley kunnen spelers meer dan 160 unieke recepten maken met ingrediënten verzameld uit verschillende biomen. Deze recepten kunnen worden geconsumeerd om energie te krijgen, en je kunt ze ook verkopen om Star Coins te krijgen. Hoewel sommige van deze recepten gemakkelijk te maken zijn, hebben andere een paar specifieke ingrediënten nodig om te bereiden. Snow White’s Gooseberry Pie is een driesterrenrecept en spelers kunnen dit gemakkelijk bereiden door een paar ingrediënten te verzamelen. Hier leest u hoe u Sneeuwwitje’s kruisbessentaart maakt in Disney Dreamlight Valley.

Disney Dreamlight Valley Sneeuwwitje’s kruisbessentaart recept

Snow White’s Gooseberry Pie is een driesterrenrecept en er zijn slechts drie ingrediënten nodig om te bereiden. Spelers hebben een stuk boter, een stuk tarwe en een set kruisbessen nodig om dit recept te maken. De ingrediënten voor dit recept zijn gemakkelijk te verkrijgen. Spelers kunnen Wheat Seeds kopen bij Goofy’s Stall in Peaceful Meadows voor 1 Star Coin. Plant en oogst de zaden om tarwe te verkrijgen. Op dezelfde manier kun je Boter kopen bij Remy’s Pantry voor 180 Star Coins.

Wat kruisbes betreft, het groeit in Frosted Heights en het bioom van Forgotten Lands. Spelers kunnen Frosted Heights ontgrendelen door 10.000 Dreamlight uit te geven. Evenzo heb je ongeveer 15.000 Dreamlight nodig om het Forgotten Lands-bioom te ontgrendelen. Nadat je alle ingrediënten hebt verzameld, ga je naar een fornuis en gebruik je een kolenerts om het gerecht te bereiden. Het consumeren van Snow White’s Gooseberry Pie geeft spelers 1.677 energie, en je kunt het ook verkopen voor 338 Star Coins. We raden aan om dit recept te koken voordat je op avontuur gaat, omdat je het altijd kunt consumeren om weer gezond te worden. Je kunt het recept ook cadeau doen aan een metgezel om je vriendschapsniveaus met het personage te verhogen.

Op zoek naar meer Disney Dreamlight Valley-content op Volsiz? Bekijk Hoe maak je Lobster Roll in Disney Dreamlight Valley.

Geef een antwoord