Als u op zoek bent naar informatie over een oplossing of tijdelijke oplossing die u kunt volgen om de War Thunder op te lossen die niet kan worden bijgewerkt op Steam-fout, bent u hier aan het juiste adres. Steam is de digitale etalage waar je gemakkelijk War Thunder kunt krijgen. U kunt echter een probleem tegenkomen op Steam waarbij u de game niet kunt bijwerken. Weten hoe u deze fout kunt oplossen, is erg belangrijk. Dit artikel gaat daarom over een oplossing of tijdelijke oplossing voor War Thunder kan niet worden bijgewerkt op Steam-fout.

War Thunder kan niet updaten over Steam-fout: oplossingen en oplossingen

Hier zijn de oplossingen en oplossingen voor de fout –

1) Eerst en vooral moet je Steam starten. In het Steam-opstartprogramma moet je het downloaden/bijwerken van de game pauzeren door op de knop Pauze op de gamepagina te klikken.

2) Vervolgens moet u uw lokale schijf openen. Evenzo moet je de War Thunder-map op je lokale schijf vinden. Spelmappen bevinden zich meestal in deze map – C: Program Files (x86) Steamsteamappscommon. Nadat u de map War Thunder in de map hebt gevonden, moet u deze hernoemen. U kunt het hernoemen door een enkel cijfer of letter toe te voegen aan de naam, bijvoorbeeld “War Thunder1”.

3) Dan moet je gewoon teruggaan naar het Steam-opstartprogramma. Evenzo moet je naar de Steam-bibliotheek gaan. In de Steam-bibliotheek moet je War Thunder uit de bibliotheek verwijderen.

4) Nadat je de game met succes hebt verwijderd, moet je teruggaan naar de map met de updategame. Vervolgens moet je naar de nieuwe War Thunder-map gaan en de map hernoemen naar de oorspronkelijke naam.

5) Nu moet je War Thunder vinden in de Steam-client. Evenzo moet u op de knop “Installeren” klikken. Je spel wordt zonder download geïnstalleerd, omdat de bestanden al in de map aanwezig zijn. Dit zou de fout moeten oplossen.

6) Zo niet, dan kun je na de installatie de bestanden van de game op Steam verifiëren. Je hoeft alleen maar naar de Steam-bibliotheek te gaan, de game te zoeken en Eigenschappen te selecteren. Ga dan naar het tabblad Lokale bestanden en klik op Integriteit van gamebestanden verifiëren. Hiermee worden eventuele fouten met betrekking tot gamebestanden opgelost en de ontbrekende gedownload.

Dit was een artikel over een oplossing of tijdelijke oplossing die u kunt volgen om de War Thunder op te lossen die niet kan updaten op Steam-fout. Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord