Is er een multiplayer-game die perfecter is voor Halloween dan Dead by Daylight? We kunnen er nauwelijks een bedenken. Net als Halloween-evenementen in andere titels, spaart Dead by Daylight kosten noch moeite om spelers ertoe te brengen hun zuurverdiende munt uit te geven aan een aantal mooie nieuwe skins.

Haunted by Daylight 2022 Skins

Er zijn in totaal 10 nieuwe skins beschikbaar voor Survivors en Killers in Dead by Daylight’s 2022 Halloween Event. Dit omvat niet de litanie van skeletoverhemden die beschikbaar zijn voor overlevenden en kleine variaties zoals de nieuwe maskers van The Ghost Face.

  • Dwight Fairfield – Toiletpapier Mummie
  • Jane Romero – Hollywood Glamour
  • De Oni – barstensvol woede
  • Het meesterbrein – Verwoeste Wesker
  • The Artist – Fallen Angel
  • Yui Kimura – Midnight Techwear
  • Mikaela Reid – Betoverende Barista
  • The Ghost Face – Brush Hunter
  • Kate Denson – Cornfield Scarecrow
  • The Hag – Moeraswezen

Ga voor meer Dead by Daylight-goodies naar Hoe werkt Soul Guard in Dead by Daylight? op Volsiz.

Geef een antwoord