Zowel de Sunny Meadows als de Sunny Meadows Restricted-kaart van Phasmophobia hebben een groot aantal schuilplaatsen. Sunny Meadows is de grootste kaart van het spel met in totaal 69 kamers verdeeld over twee verdiepingen. Elke vleugel kan zijn ingangen vergrendeld hebben tijdens Hunts, waardoor het voor spelers noodzakelijk is om te weten waar ze zich in elk deel van de kaart moeten verstoppen. Dit zijn alle plekken die spelers kunnen verbergen bij Sunny Meadows Mental Institution in Phasmophobia.

Elke schuilplaats in Sunny Meadows Psychiatrische Instelling in Phasmofobie

Er zijn twee vleugels van Sunny Meadows zowel op de eerste verdieping als in de kelder die tijdens Hunts kunnen worden afgesloten. Buiten deze vleugels beslaat het middengebied op beide verdiepingen een groot deel van de kaart. Tussen de verdiepingen zijn een paar paaseieren verstopt die hints geven over wat er binnen met de bewoners is gebeurd. Elk gebied heeft een aantal verstopplekken die afnemen als je op hogere moeilijkheidsgraden speelt, waardoor het voor spelers noodzakelijk is om te weten waar ze allemaal kunnen zijn. Hier vind je elke verstopplek in elk gebied van Sunny Meadows.

Sunny Meadows Verstopplekken op de eerste verdieping

De eerste verdieping beslaat het centrale gedeelte van Sunny Meadows en zowel de linker- als de rechtervleugel van de faciliteit. Het centrale gebied loopt in een grote cirkel, terwijl de linker- en rechtervleugel grote gangen zijn die zich naar beide kanten uitstrekken. Het middengedeelte kan worden onderverdeeld in het linker-, rechter- en keukengedeelte. Alle schuilplaatsen in het centrale gebied zijn toegankelijk zolang spelers niet worden buitengesloten tijdens een jacht.

De eerste verstopplek die spelers kunnen vinden is in het kantoor aan de linkerkant als spelers binnenkomen. Er is een kast binnenin waar spelers zich achter kunnen verstoppen aan de linkerkant van de kamer.

Links van de kapel heeft de allereerste kamer een paar kluisjes waar spelers zich achter kunnen verstoppen, net links van de deur.

Volg het pad door de gang naar de linkervleugel, in de eerste patiëntenkamer staat een bedframe waar spelers zich achter kunnen verstoppen.

Aan het einde van de linkervleugel is een plank waar spelers zich achter kunnen verstoppen. Het is naast de ingang van de kantoren.

Aan de linkerkant van de instelling, zonder naar de linkervleugel te gaan en in het centrale gebied te blijven, opent de eerste deur naar een lounge waar spelers zich achter een boekenkast links van de deur kunnen verstoppen.

Het klaslokaal heeft een ingeklapte boekenplank waar spelers zich achter kunnen verstoppen. Het is aan de overkant van de linker ingang naar de binnenplaats.

Links van de keuken is de eetkamer waar spelers zich kunnen verstoppen achter de plank in de rechterhoek van de kamer.

In de hoek van de keuken staan ​​twee ovens. Degene in de buurt van het verste deel van de keuken heeft een set vaten waar spelers zich achter kunnen verstoppen.

In de wasruimte kunnen spelers zich verschuilen achter de wasmachine. Deze verstopplek werkt beter bij Ghosts Hunting op normale snelheid. Geesten zoals de Hantu kunnen spelers misschien vangen vanwege hun snelheid.

In de patiëntenkamer bij de rechter ingang van de binnenplaats staat een dressoir waar spelers zich rechts achter kunnen verstoppen.

De opslagruimte die je rechts van de kapel vindt voordat je naar de rechtervleugel gaat, heeft een schuilplaats net achter de stapel dozen links van de kamer.

In de rechtervleugel heeft de vierde patiëntenkamer een bed waar spelers zich achter kunnen verschuilen.

Aan het einde van de rechtervleugel is een kantoor waar spelers de boekenplank kunnen gebruiken om zich achter te verschuilen. Dit is helemaal achter naar rechts.

Sunny Meadows Kelder Verstopplekken

Er zijn drie kelderingangen die spelers kunnen betreden. Een daarvan is bij de ingang, net voorbij de servicebalie, toegankelijk via de deur aan de linkerkant. De andere twee ingangen bevinden zich in de linker- en rechtervleugel aan het einde van hun respectievelijke gangen. Spelers kunnen tijdens Hunts niet uit de vleugel komen, omdat de Ghost de ingangen vergrendelt om ze op dat deel van de kaart te houden.

Als je vanaf de ingang van de instelling naar de kelder gaat, is er een plank zowel aan de voet van de trap als net buiten in de gang waar spelers zich achter kunnen verstoppen. Aan de voet van de trap bij de ingang van de rechtervleugel naar de kelder is een gordijn waar spelers zich ook achter kunnen verstoppen.

In het kantoor in het midden van de kelder staat een grote kast waar spelers zich achter kunnen verstoppen naast enkele archiefkasten.

Aan het einde van de gang aan de linkerkant van de kelder, voordat je naar de linkervleugel gaat, is een kast met medische voorraad. Spelers kunnen zich binnenin achter de gordijnverdeler verstoppen.

In de operatiekamer in de linkervleugel van de kelder hangt een gordijn waar spelers zich achter kunnen verstoppen. Een soortgelijk gordijn kan ook spawnen bij de ingang van de linkervleugel, net achter de deur.

Helemaal aan het einde van de linkervleugel in de kelder is het mortuarium. Aan de rechterkant van de kamer vind je een paar kluisjes waar spelers zich in kunnen verstoppen.

Voor meer schuilplaatsen in Phasmophobia, bekijk Alle schuilplaatsen voor de gevangenis in Phasmophobia op Volsiz.

Geef een antwoord