Hoewel het pas in augustus 2022 is gemaakt, is Roblox maar elke seconde die je krijgt +1 Jump Power een van de grootste en snelstgroeiende ervaringen op het platform. Binnen deze ervaring bevinden zich verschillende badges, waaronder degene die we in deze korte handleiding zullen bespreken, de Limitless Void -badge. Lees hieronder verder voor meer informatie over het verkrijgen van deze badge.

Hoe de Limitless Void-badge in Roblox te ontgrendelen, maar elke seconde krijg je +1 Jump Power

Als je eenmaal in de ervaring bent voortgekomen, ga je naar de onderstaande locatie

Vanaf hier zou je de vage contouren van een transparante brug moeten kunnen zien. Als je moeite hebt om het in de game te zien, probeer dan je camera langzaam op en neer of van links naar rechts te bewegen.

Zodra je de brug hebt gezien, loop je erop en ga je verder naar het kleine eiland waar het naartoe leidt.

Verborgen achter dit eiland is een kleine bruine trap – klim deze trap af en loop door de transparante muur aan de onderkant ervan.

Aan de andere kant van deze muur is een korte gang met aan het einde een mysterieuze ring. Loop deze ring in om verder te gaan.

Als je deze ring aanraakt, word je terug geteleporteerd naar het spawnpunt van de kaart en krijg je de Limitless Void-badge!

Op zoek naar meer Roblox-inhoud? Bekijk onze recente handleidingen over Hoe u de Pyramid-badge kunt krijgen in Adopt Me – Roblox of Hoe u de Why-badge in Slap Battles – Roblox kunt krijgen hier op Volsiz!Geef een reactie