NHL 23 bevat nieuwe gameplay-wijzigingen zoals puckcontrole bij de laatste kans, presentatieverbeteringen en enkele wijzigingen in X-Factor Abilities. Spelers kunnen vaardigheden gebruiken als Zone Abilities of Superstar Abilities, die de effecten van de vaardigheid kunnen veranderen. Het uitrusten van een zonevaardigheid is in wezen de X-Factor van de speler, dus hier zijn de beste X-Factor-vaardigheden in NHL 23.

De beste X-Factor-vaardigheden hangen af ​​van op welke positie je speelt en welk archetype je bent. Voor de meeste spelers worden de beste X-Factors opgedeeld in offensieve en verdedigende vaardigheden.

Beste offensieve X-Factor-vaardigheden in NHL 23

  • Wielen: Elite schaatsvaardigheid met Puck
  • Onstuitbare Kracht: Elite Kracht met Puck
  • Maak het pittig: Elite Snap Shot in Stride
  • Elite Edges: Elite behendigheid in richtingsveranderingen
  • Puck aan een touwtje: Elite Stick Handling

Omdat spelers maar één X-Factor-vaardigheid kunnen nemen, moet je degene kiezen die het beste bij je speelstijl past. Als je een grote krachtige vleugel bent, kun je met Unstoppable Force of Puck on a String de puck dichtbij je houden terwijl je door de verdedigingslinie komt. Als je speler een snelle aanvallende speler is met snelle bewegingen en schoten, kun je met Wheels of Elite Edges gemakkelijk om verdedigers heen manoeuvreren.

Beste defensieve X-Factor-vaardigheden in NHL 23

  • Afsluiten: Elite Rush Verdedigen
  • Stick ‘em Up: Elite Defensive Stick
  • Yoink: Elite verdedigende stickliften
  • Truculence: Elite Hitter
  • Snelle keuze: Elite Puck-onderscheppingen

Het kiezen van een defensieve X-Factor-vaardigheid kan een beetje moeilijk zijn, omdat veel van de vaardigheden behoorlijk op elkaar lijken. Nogmaals, de vaardigheid die je kiest, hangt af van je speelstijl. Als je verdedigingsvermogen draait om het raken van andere spelers en ze uit balans brengen, is Truculence een goede keuze, of je kunt altijd op veilig spelen en een vaardigheid kiezen die je snelheid of fysieke vaardigheden verhoogt. Als je een meer technische verdediger bent, zijn Stick ‘em Up en Yoink ongelooflijk handig bij het gebruik van stickdefensie.

Als je eenmaal je X-Factor-vaardigheid hebt gekozen, kun je ook andere vaardigheden uitrusten als Superstar-vaardigheden, die je niet zo’n significante boost geven als X-Factors. Kies de vaardigheden die het beste bij je speelstijl en X-Factor-vaardigheid passen om een ​​onstuitbare speler te creëren.

Ga voor meer informatie over NHL 23 naar Wie zijn de NHL 23-coveratleten? hier op Volsiz.Geef een antwoord