Als u op zoek bent naar informatie over de stappen voor het wijzigen van de taal in COD Modern Warfare 2 (II), bent u hier aan het juiste adres. De mogelijkheid om de taal van het spel te veranderen maakt het spel toegankelijker voor spelers. Het is echter mogelijk dat sommige spelers niet op de hoogte zijn van de stappen om dit te doen. Dit artikel gaat daarom over de stappen voor het wijzigen van de taal in Call of Duty Modern Warfare 2 (II).

Waarom zou je de taal in het spel willen veranderen?

Het kan erg handig zijn om de taal in het spel aan te passen aan je regio. Dit kan het spel meer meeslepend maken. Evenzo kan het ook een probleem zijn om de game niet in een taal te hebben die je begrijpt. Als je naar het hoofdonderwerp van dit artikel gaat, kun je de laatste informatie vinden die je nodig hebt met betrekking tot de stappen voor het wijzigen van de taal in het spel door hieronder te lezen.

Call of Duty Modern Warfare 2 (II): taal wijzigen

Hier zijn de vereiste stappen –

1) Eerst en vooral moet je het spel starten en naar het hoofdmenu van het spel gaan.

2) Vervolgens ga je naar Opties in het hoofdmenu en ga je naar Interface. Nadat u naar het tabblad Interface bent gegaan, moet u naar beneden gaan en naar Toegankelijkheid gaan.

3) In het gedeelte Toegankelijkheid moet u naar Taalselectie gaan. Hier moet u de taal naar uw voorkeur wijzigen. U kunt kiezen uit het aantal beschikbare taalopties. Het is ook belangrijk op te merken dat je taalpakketten moet downloaden om ze in het spel te gebruiken.

4) Om de extra taalpakketten die je wilt gebruiken te downloaden, moet je naar het startscherm van je PlayStation-console gaan.

5) Nadat u naar het startscherm van uw console bent gegaan, moet u de game selecteren en naar Opties gaan.

6) Vervolgens moet u de optie Game-inhoud beheren selecteren. Hierna moet je het taalpakket selecteren dat je in het spel wilt gebruiken en het downloaden.

7) Ten slotte kun je nu de taal in het spel wijzigen.

Dit was een artikel over de stappen voor het wijzigen van je taal in Call of Duty Modern Warfare 2 (II). Je kunt altijd op de hoogte blijven van Volsiz voor het laatste gamenieuws en handleidingen.

Geef een antwoord