Genshin Impact kondigde de release aan van een langverwacht Raiden Shogun-beeld op hun Chinese sociale kanalen. Het iconische standbeeld van Hare Excellentie, de Almachtige Narukami Ogosho, God of Thunder debuteerde voor het eerst op het Irodori-festival, waar het werd verkocht als felbegeerde koopwaar die Tengu-generaal Kujou Sara wanhopig probeerde te bemachtigen. Het was zo populair dat het aanleiding gaf tot een illegale prijsopdrijving, gedocumenteerd in het verhaal van het evenement. En nu zou hetzelfde felbegeerde beeld mogelijk je echte huis kunnen sieren met zijn almacht, aangezien HoYoverse het eind oktober officieel zal gaan verkopen in hun Taobao-winkel.

Pre-orders voor het standbeeld van Hare Excellentie, de Almachtige Narukami Ogosho, God of Thunder zullen beginnen in de Genshin Impact Tmall vanaf 31 oktober 2022 om 20:00 uur (UTC+8). Het kost 229 CNY (ongeveer 32 USD), maar u kunt een kortingsprijs van 209 CNY (ongeveer 29 USD) scoren als u een voorbestelling plaatst tussen 31 oktober 2022 en 20 november 2022. De geschatte voltooiing datum is mei 2023, ervan uitgaande dat er geen productievertragingen zijn.

Fans die buiten China wonen, kunnen een Taobao-agent of een expediteur gebruiken om de artikelen in hun magazijn te laten bezorgen. Ze zullen het product vervolgens rechtstreeks naar uw deur verzenden, waarbij de verzendkosten meestal worden berekend op basis van gewicht. Aangezien het standbeeld van Hare Excellentie, de Almachtige Narukami Ogosho, God of Thunder een pre-order is, kunt u overwegen contact op te nemen met de expediteur over hun pre-orderbeleid voordat u hun service gebruikt om ervoor te zorgen dat u uw kostbare goederen ontvangt.

Maak kans om gratis Genshin-merchandise te winnen door onze Genshin Impact Extraordinary Traveler HoYoLAB-evenementgids te bekijken – win een Tartaglia-kussen en meer.Geef een antwoord