Sorteer je God of War Ragnarok preload vóór de releasetijd en volledige lancering, zodat je zo snel mogelijk in het vervolg kunt duiken. Als je de game vooraf hebt besteld, kun je een hele week voor de lancering op 2 november beginnen met het preloadproces. een flink stuk omhoog, en Kratos blijft chagrijnig terwijl ze allebei de naderende storm van Ragnarok doorstaan. Dit is wat je moet doen om God of War Ragnarok vooraf op je PlayStation-console te laden, klaar voor release-dag op 9 november.

Hoe God of War Ragnarok vooraf te laden

(Afbeelding: © Sony)

Om je God of War Ragnarok-preload te starten, die beschikbaar zal zijn tussen 2 november en de lancering van de game op 9 november, moet je er eerst voor zorgen dat je de game daadwerkelijk hebt gepre- orderd op je PS5 of PS4. Zorg er vervolgens voor dat automatische downloads zijn ingeschakeld. Open hiervoor Instellingen > Opgeslagen gegevens en game-/app-instellingen > Automatische updates en zorg ervoor dat de optie Automatisch downloaden is ingeschakeld. Ten slotte moet je PlayStation -console met internet zijn verbonden om de download te starten en te voltooien, maar dit is alles wat je nodig hebt om je God of War Ragnarok-preload gesorteerd te krijgen. De game zou zichzelf op 2 november om middernacht in jouw regio moeten installeren, zodat het op 9 november om middernacht in jouw regio kan worden gelanceerd.

We raden je aan om je preload-instellingen voor God of War Ragnarok te controleren door je pre-order te zoeken in de gamebibliotheek van je console en vervolgens de afteltimer voor de release te selecteren die verschijnt. Dit toont alle mogelijke voorlaadopties voor de game, zodat je handmatig kunt selecteren wat je wilt downloaden. Je kunt God of War Ragnarok vanaf 2 november ook handmatig preloaden in dit menu als je automatische downloads niet hebt ingeschakeld.

God of War Ragarok wordt ook een forse game, niet alleen qua tijd om te verslaan, maar ook qua grootte, met een kloksnelheid van ongeveer 85 GB op PS5 en vermoedelijk nog veel meer op PS4. Er kan enige variatie zijn in de exacte bestandsgrootte op basis van je regio en of je op PS4 of PS5 speelt, maar we raden aan om ten minste 100 GB vrije ruimte te hebben om de preload te accommoderen.Geef een antwoord