Nu worden Batman en zijn bondgenoten zeker geassocieerd met de kleur Zwart. Het is hun kenmerkende kleur omdat het hen helpt in de nacht op te gaan. Deze zwarte kleur ziet er goed uit wanneer de ontwikkelaars de nacht in Gotham City uitbeelden. Dit vertaalt zich echter niet goed in een compleet pikzwart scherm. Om niets te zien, zelfs niet Batman of de nachtelijke hemel. Maak gewoon zwart. Dit is precies wat we vandaag precies zullen bespreken. Zoals we ook in onze eerdere artikelen hebben besproken, zijn er enkele problemen met vrijwel alle games die onze pc-, mobiele en tv-schermen sieren. Het enige wat we hoeven te doen is zoeken naar een haalbare oplossing. Laten we daarom eens kijken hoe we het probleem met het zwarte scherm in Gotham Knights kunnen oplossen.

Gotham Knights is niet zoals de vorige games die de spelers misschien kennen. Het werkt niet in het roer van een modus voor één speler, zoals de Arkham-spellen. Ja, er is zeker het oplossen van mysteries in de stijl van een detective, en ja, er is een vloeiende vechtstijl om misdaad te bestrijden, maar deze keer is het iets nieuws. De slechteriken zijn niet meer wat ze waren. Je zult geen punkers op straat vinden die gedachteloos banken beroven. In plaats daarvan kun je slimme vijanden tegenkomen, zelfs meer dan jij. Gelukkig heb je je vrienden om je te helpen. Waar je vrienden je niet mee kunnen helpen, is het zwarte scherm dat je aan het begin of daarna in het spel kunt tegenkomen. Laten we eens kijken hoe we dit probleem kunnen aanpakken.

Gotham Knights Black Screen-probleem: hoe dit op te lossen?

Het kan frustrerend zijn om te zien dat een zwart scherm je de weg blokkeert en je ervan weerhoudt Gotham te redden. Gelukkig hebben we enkele oplossingen om u en uw tijd te besparen. Volg deze methoden hieronder en je zou goed moeten zijn om te gaan:

Stel een hogere grafische resolutie in

Soms zou je spel prima werken als je aandachtig naar het probleem luistert. Uw zwarte scherm kan worden veroorzaakt door een slechte resolutie. Om het op te lossen, pomp je gewoon de resolutie van het spel op naar 1080p of hoger. Nadat je dit hebt gedaan, start je je spel opnieuw. Het probleem zou moeten verdwijnen.

Game-integriteit verifiëren

Soms heeft uw gamebestand mogelijk iets corrupts in zich. Het kan technisch of generiek zijn. We weten het niet zeker. Controleer daarom de integriteit van het spel door naar Steam > Bibliotheek > Gotham Knights > Eigenschappen > Lokale bestanden > Integriteit van spelbestanden verifiëren te gaan.

Speel het spel op één monitor

Als je meerdere monitoren gebruikt tijdens het spelen van het spel in plaats van slechts één monitor, probeer dit dan niet te doen. Soms kan het gebruik van meerdere monitoren zwaar zijn voor het spel en vertoont het fouten. Zorg ervoor dat je het spel op één monitor uitvoert.

Overlay uitschakelen voor Discord

Misschien wilt u de overlay voor onenigheid uitschakelen. Ga hiervoor naar het Discord-menu aan de linkerkant. Scroll vervolgens naar beneden totdat je App-instellingen vindt. Klik vanaf daar op Overlay en klik vanaf hier op In-game Overlay inschakelen. Dan moet u het uitschakelen of uitschakelen.

Update uw GPU Driver/Graphics-provider

Soms vertoont je game, zoals die van Gotham Knights, een zwart scherm omdat je GPU-stuurprogramma’s niet up-to-date zijn. Dit zorgt ervoor dat slechte graphics worden weergegeven of zelfs dat het zwarte scherm helemaal wordt weergegeven. Werk alstublieft uw GPU-stuurprogramma’s bij.

Overlay uitschakelen voor Steam

Om dit voor je spel te doen en mogelijk je probleem op te lossen, ga je naar de Steam Client en ga je naar Instellingen/Voorkeuren. Ga vanaf daar naar het in-game tabblad en zoek de optie Steam-overlay inschakelen. Laat het vakje nu uitgeschakeld.

Overlay uitschakelen voor Geforce

Dit is een van de methoden die het nuttigst zal zijn voor Nvidia-gebruikers. Om dit te doen, opent u eenvoudig de instellingen van Geforce Experience. Schakel vanaf daar Overlay uit. Dit zou u moeten helpen de fout op te lossen. Zorg er ook voor dat andere overlay-apps ook zijn uitgeschakeld, zoals Discord, Steam, enz.

Update je spel

Wat er soms gebeurt, is dat je zo betrokken raakt bij het spel dat je het keer op keer speelt zonder echt om updates te geven. Dan kom je problemen tegen zoals het Black Screen-probleem. Om het soms op te lossen, heb je alleen een update nodig. Probeer het te doen.

Start je game/pc opnieuw op

Er zijn momenten waarop je game volledig is bijgewerkt, maar er zijn andere problemen aan de binnenkant van je pc of de server van je game. Dit kan ervoor zorgen dat de game verschillende dingen laat zien om zijn pleidooi te communiceren. Het zwarte scherm kan gewoon een indicatie zijn dat uw game of pc opnieuw moet worden opgestart. Start zowel je game als je pc opnieuw om het probleem op te lossen.

Verlaag de beeldkwaliteit

Ga hiervoor naar Video-instellingen in Gotham Knights en verlaag de instellingen voor videokwaliteit. Dit komt omdat een hogere videokwaliteit soms te veel belasting voor je spel is en resulteert in fouten zoals het probleem met het zwarte scherm. Probeer deze methode te volgen.

Tot slot, dit was ons artikel over het oplossen van het Black Screen-probleem in Gotham Knights. Ik hoop dat je het leuk vind. Blijf Volsiz volgen voor meer.Geef een reactie