Er zijn bepaalde situaties in een open-wereld role-playing game zoals Gotham Knights, waar spelers het moeilijk vinden om vooruit te komen. In Gotham Knights kunnen er een aantal situaties zijn waarin je vastloopt (zoals het verslaan van Mr. Freeze). Een van de meest voorkomende situaties waarin spelers vastlopen, omvat ook de uitdaging waarbij ze bugs moeten vinden in Penguin’s Office. Zit jij ook vast aan deze uitdaging en wil je weten hoe je deze bugs kunt vinden, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees dit artikel verder om te leren hoe je bugs kunt vinden in Penguin’s Office in het Gotham Knights-spel.

Gotham Knights is de nieuwe actie-RPG, momenteel beschikbaar om te spelen op Xbox Series X|S, PS5 en pc. De verhaallijn van dit spel neemt je mee naar de post-batman periode. Batman is dood en de verantwoordelijkheid voor het beschermen van Gotham City rust op de schouders van de Batman-familie. Terugkomend op ons hoofdonderwerp, hier is alles wat je moet weten over het vinden van bugs in Gotham Knights (Penguin’s kantoor)

Hoe vind je bugs in Gotham Knights (het kantoor van de pinguïn)?

Bugs kunnen gemakkelijk worden opgemerkt, gewoon door in de AR-modus te gaan. Met de AR-modusmonteur van Gotham Knights kun je specifieke verborgen objecten of personen spotten. Het belangrijkste obstakel voor de spelers bij het vinden van bugs is echter niet het inschakelen van de AR-visie, maar waar het aan te zetten. Het bereik waartoe AR vision kan scannen is vrij beperkt in Gotham Knights. Daarom moet je de bijna juiste plek scannen om bugs te spotten en te vinden bij Penguin’s Office. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we de locaties op een rij gezet waar u hetzelfde kunt vinden.

1) Het eerste insect zit recht voor de pinguïn, op tafel. Zet de AR-visie aan en draai de camera in de buurt van de lamp om de eerste bug te vinden.

2) De tweede vind je direct achter Penguin, bij de pot met plant. Scan de plant en daar vind je de tweede bug.

3) De laatste bug is te vinden bij het standbeeld dat in de muur in de achterste hoek van de kamer is weggestopt. Scan het met AR Vision en zucht van verlichting.

Er zijn slechts drie bugs die je moet vinden in het kantoor van de Penguin. Dit ging dus over het vinden van bugs in Penguin’s kantoor in Gotham Knights. Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan met je vrienden.

Geef een antwoord