Gotham Knights staat bekend om zijn gevaarlijke tegenstanders. Er zijn een aantal antagonisten in het spel. Elke antagonist is uniek en bezit op de een of andere manier krachten. Een van die slechteriken in het spel is ‘Clayface’. Het is niet ieders kopje thee om hem te verslaan, dus we zijn hier met de details over hoe dit te doen. In dit artikel zullen we alle details bespreken over het verslaan van Clayface in Gotham Knights. Blijf het artikel verder lezen voor meer details.

Gotham Knights: Hoe Clayface te verslaan

Afgezien van de hoofdmissietijdlijn van het spel, zijn er ook een paar zijmissies in Gotham Knights. Een van die zijmissies omvat Clayface en je moet hem verslaan. Deze missie is alleen voor jou beschikbaar nadat je de tweede hoofdmissie hebt voltooid. Laten we eens kijken hoe we Clayface kunnen verslaan.

Deel 1 -> De kneedbare overvaller

U moet enkele monsters verzamelen, die u gemakkelijk kunt vinden. Het is zo omdat ze een oranje teken op hen zullen hebben. U kunt deze voorbeelden vinden in de buurt van de oorspronkelijke locatie van waaruit subcase 3.1 begint. Navigeer vervolgens naar Belfort om dit monster te inspecteren.

Deel 2 -> Storing bij Dixon Docks

Je moet toegang krijgen tot de bat-computer nadat je de eerste subcase hebt voltooid. Na een aantal tussenfilmpjes ben je bij een pakhuis aanwezig. Daar moet je het pakhuis binnengaan en moet je zoeken naar aanwijzingen. Deze aanwijzingen vertellen je over de locatie van Clayface. Nadat je de aanwijzingen hebt gevonden, moet je naar het magazijn naast het magazijn van de directe buren gaan. Hierna moet je een pad volgen, op je fiets, en je moet het volgen. Je zult tijdens de reis nog vijf mimics moeten verslaan en dan moet je na het betreden van de schuilplaats op een recht pad verder gaan. Ga hierna de strijd aan met Clayface en versla hem samen met zijn ondergeschikten. Je bevindt je dan in het Belfort nadat je Clayface hebt verslagen.

Deel 3 -> Rumble bij het Reservoir

Nogmaals, je zult toegang moeten krijgen tot de bat-computer. Dan heb je een gesprek met rechercheur Montoya. Hierna moet je via de deur het reservoir in. Nadat je een recht pad hebt gevolgd, moet je opnieuw een gevecht aangaan met Clayface. Probeer hem aan te vallen nadat hij met zijn armen heeft gestoten, want dan is het gemakkelijk om hem aan te vallen. Nadat Clayface’s gezondheid met een kwart is gedaald, moet je de smeltfabriek binnengaan. Daar zul je opnieuw met hem moeten vechten, en ten slotte zal dit de laatste keer zijn dat je tegen Clayface vecht als je erin slaagt hem te verslaan.

Dus dit ging allemaal over het verslaan van Clayface in Gotham Knights. Blijf Volsiz volgen voor de laatste game-gerelateerde updates.Geef een antwoord