RPG’s staan ​​erom bekend dat ze romantiek bevatten. Ga relaties aan, voer romantische dialogen met hen, of ga zelfs verder. Een vraag die RPG-fans bezighoudt, is: heeft Star Ocean: The Divine Force romantiek?

Is er romantiek in Star Ocean Divine Force?

Nee, er is geen echte romantiek in Star Ocean: The Divine Force, maar koppeling is semi-betrokken bij iets dat Pairings wordt genoemd. Er is geen dialoog of keuzes die romantiek op een schaal aanbieden. In plaats daarvan verwerft u Relatie-/Affectiepunten die de koppeling van het einde dat u krijgt, bepalen.

Koppelingen zijn een belangrijk onderdeel van de serie sinds Star Ocean 2. Tijdens het spelen kun je personage-interacties tegenkomen die privéacties worden genoemd. Je kunt een koppeling krijgen met elk van de speelbare personages in het spel, en als je met een andere jongen koppelt. Het is meer alsof je aan het chillen bent met een vriend in plaats van iets seksueels of romantisch.

Sommige van deze interacties vereisen keuzes, en de verkeerde keuze kan deze punten wegnemen, maar met de juiste keuze krijg je ze. Je kunt een van deze privé-acties met Nina krijgen, Full Body Check genaamd, waarbij je de keuze krijgt om haar te onderzoeken of je een buitenaardse bent. Dit gebeurt na terugkeer naar Delryk Village, na gebeurtenissen in de zeehaven van Rythal.

De meeste van deze interacties worden echter puur bij toeval gevonden. Je moet op de meeste plaatsen teruggaan, door elke deur gaan die je kunt en met alle groepsleden en de meeste delen van het verhaal praten om ze te vinden. Dus als je een specifieke koppeling met een specifiek partijlid wilt krijgen, wees dan altijd vriendelijk tegen hen.

Voor meer Star Ocean: The Divine Force-gidsen, ga naar Wat doe je met ‘Mini-Bunny’ in Star Ocean Divine Force en Welke items kun je verkopen in Star Ocean Divine Force in Volsiz.Geef een antwoord